ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα το καστορέλαιο ως ντεμακιγιάζ ματιών και αυτό είναι το αποτέλεσμα


TSVIGKOU

17 Απριλίου 2018

nathan-burrows-463772-unsplash.jpg

Από την πρώτη στιμή που το εφάρμοσα στα φρύδια μου ξεκίνησα να βλέπω διαφορά και φυσικά αυτή την εμπειρία μου τη μοιράστηκα με τη φίλη μου, η οποία μου πρότεινε να το χρησιμοποιώ και στις βλεφαρίδες μου. Πήρα λοιπόν την απόφαση να ξεβάφω τις βλεφαρίδες μου, με καστορέλαιο. Να σας πω ότι στο συγκεκριμένο σημείο, στα μάτια μου δίνω μεγάλη προσοχή στο ντεμακιγιάζ, καθώς δε θέλω να μένουν υπολείμματα από μάσκαρα. 

Μερικές σταγόνες σε ένα δίσκο από βαμβάκι αρκούν για να αφαιρέσω τόσο τις σκιές, το concealer, όσο και τη μάσκαρα. Σαφέστατα πρέπει να ταμπονάρω την περιοχή και να εφαρμόσω το βαμβάκι κοντά στις ρίζες για να διώξω και το παραμικρό υπόλειμμα, ωστόσο το καστορέλαιο δεν ερεθίζει καθόλου τα μάτια μου.

Μετά από ένα μήνα λοιπόν διαπιστώνω ότι οι βλεφαρίδες μου είναι πιο πυκνές, ενώ ακόμα και αν δεν τις βάψω με μάσκαρα είναι έντονες. Το καστορέλαιο βοήθησε τόσο στην ανάπτυξη των φρυδιών, όσο και των βλεφαρίδων μου και από την άλλη η ενυδάτωση που τους προσφέρει τις κάνει να φαίνονται πιο έντονες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε φοράω μάσκαρα, από τις πρωινές ώρες που δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση για μακιγιάζ, αρκούμαι πλέον σε 2 -3 στρώσεις μάσκαρα και όχι παραπάνω!

FYI: Σας έχω πει πόσο μου αρέσει η μπλε μάσκαρα και πόσο μου ταιριάζει που είμαι καστανή; Παρακάτω συγκέντρωσα κάποια αγαπημένα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα στην αγορά:

[gallery-717770]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.