ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το μυστικό της αντιγήρανσης κρύβεται στο κρεβάτι μας


TSVIGKOU

17 Απριλίου 2018

annie-spratt-493162-unsplash.jpg

Αξίζει λοιπόν να σας πούμε ότι αυτή η επιλογή έχει να κάνει με τη skincare ρουτίνα τους, αφού οι skin experts υποστηρίζουν ότι τα μεταξωτά υφάσματα είναι υποαλλεργικά  και εμπλουτισμένα με φυσικές πρωτεΐνες και αμινοξέα που προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου. Με άλλα λόγια αν κοιμόμαστε σε τέτοιου είδους σεντόνια και ακολουθούμε την skincare ρουτίνα μας, μόνο καλό κάνουμε στο δέρμα αλλά και στα μαλλιά μας.

"Οι φυσικές ιδιότητες του μεταξιού βοηθούν στη μείωση της τριβής στα μαλλιά, με αποτέλεσμα να μειώνεται η φθορά της τρίχας-ψαλίδα" αναφέρει ο Madhuri Agarwal, ιδρυτής και ιατρικός διευθυντής του Yavana Aesthetics Clinic. “Στα ξηρά, σγουρά μαλλιά το μετάξι διατηρεί την υγρασία και μειώνει το φριζάρισμα.

Πριν συνεχίσετε την ανάγνωση, ρίξτε μια ματιά σε ένα ακόμη απαραίτητο αντιγηραντικό προϊόν, το καθαριστικό προσώπου:

[gallery-718362]

Επιπλέον τα μεταξωτά υφάσματα έχουν την ιδιότητα να μην απορροφούν την υγρασία και έτσι οποιοδήποτε προϊόν έχουμε εφαρμόσει στο πρόσωπο το βράδυ, παραμένει εκεί και δεν απομακρύνεται ακόμα και με την τριβή που υπάρχει με τα σεντόνια και τα μαξιλάρια μας.

Επίσης τα μεταξωτά υφάσματα δεν αποτελούν φιλικό περιβάλλον για τα βακτήρια, όπως τα βαμβακερά.

Τέλος όταν κοιμόμαστε σε μεταξωτές μαξιλαροθήκες έχουμε λιγότερους ερεθισμούς στο δέρμα μας, λόγω της φύσης τους. Αυτό σημαίνει ότι στο πρόσωπό μας δημιουργούνται λιγότερες γραμμές, ενώ αποφεύγουμε τους ερεθισμούς και δεν ξυπνάμε με κοκκινίλες ή άλλα ανεπιθύμητα συμπτώματα στο πρόσωπό μας.

Πριν πέσουμε στα μεταξωτά σεντόνια λοιπόν και αφού έχουμε καθαρίσει το πρόσωπό μας, εφαρμόζουμε ενυδατική νυχτός:

[gallery-717828]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.