ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Beauty προϊόντα που θέλουμε να έχουμε στο νεσεσέρ παραλίας


TSVIGKOU

5 Μαΐου 2018

courtney-clayton-352451-unsplash.jpg

Για να σας βοηθήσουμε, παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποια beauty προϊόντα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα αντηλιακά, με υψηλό δείκτη προστασίας που πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε μαζί μας.

Νέα λανσαρίσματα που μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα στην αγορά και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στην παραλία αλλά και στην καθημερινότητά σας.


Μία ενυδατική αντηλιακή λοσιόν που προσφέρει ισχυρά αντιγηραντικά οφέλη και ευρεία προστασία φάσματος UVA / UVB, επανορθώνοντας την εμφάνιση της υπάρχουσας φθοράς και προλαμβάνοντας την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων.


Uv Lip Color Splash Uluru Red SPF30, θρεπτικό gloss αντηλιακής προστασίας µε SPF 30 για τα χείλη που προστατεύει από τις ακτίνες UVA/UVB ενώ παράλληλα τα ενυδατώνει. Πείτε ναι στο ζωηρό κόκκινο.


Stick με διάφανη, μη λιπαρή υφή που εφαρμόζεται τέλεια στις ευαίσθητες περιοχές του προσώπου (χείλη, μάτια, μύτη, αυτιά). Απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα και λευκά σημάδια.


Λάδι με χαμηλό δείκτη προστασίας SPF10, ιδανικό για μαύρισμα αλλά ακόμα και ενυδάτωση στην καθημερινότητά σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.