ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Δίνουμε τέλος στο κεφάλαιο κυτταρίτιδα με τον πιο εύκολο τρόπο


TSVIGKOU

18 Μαΐου 2018

mickael-gresset-435314-unsplash.jpg

Πάντα αυτή την εποχή, μία ανάσα πριν το καλοκαίρι ανοίγουμε το δύσκολο αυτό κεφάλαιο και ασχολούμαστε με τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης. Απαραίτητο βήμα για να έχουμε σμιλευμένη σιλουέτα είναι η σωστή διατροφή και η καλή φυσική κατάσταση, την οποία επιμελούμαστε όλο το χρόνο. Ωστόσο μόνο αυτά δεν είναι αρκετά. Η σωστή διατροφή και η γυμναστική πρέπει να συνδυάζονται με το κατάλληλο προϊόν περιποίησης που στοχεύει ενάντια της κυτταρίτιδας.

Και πάντα όταν μιλάμε για προϊόν κατά της κυτταρίτιδας, στο νου μας έρχεται η λέξη "ELANCYL". Ο ειδικός στο αδυνάτισμα και την ομορφιά του σώματος από το 1971.

Πιο συγκεκριμένα το νέο Slim Design Huile Minceur 2 σε 1, της Elancyl είναι τo 1ο Έλαιο αδυνατίσματος, με βάση την Καφεΐνη. Διαθέτει κατοχυρωμένη διφασική σύνθεση και έχει ορατά αποτελέσματα στο αδυνάτισμα μέσα σε μία εβδομάδα.

Αρκεί να σας πω ότι δρα κατά την όψη φλοιού πορτοκαλιού, δηλαδή κατά της κυτταρίτιδας, ενώ καταπολεμά τις ραγάδες και δρα κατά τη χαλάρωση του δέρματος.

Προσωπικά το χρησιμοποιώ καθημερινά και κάθε φορά που το εφαρμόζω κάνω απαλό μασάζ στο σώμα μου. Διαθέτει τέλεια γαληνική μορφή, ιδανική για μασάζ. Ένα προϊόν με ευχάριστη υφή και άρωμα που τονώνει.

Σας προκαλώ να επενδύσετε στο νέο Slim Design Huile Minceur 2 σε 1, της Elancyl, να το χρησιμοποιήσετε για 7 ημέρες, συνδυαστικά με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση και να μου πείτε τα αποτελέσματα. Προσωπικά πριν ξεκινήσω να το χρησιμοποιώ έβγαλα φωτογραφία τους γλουτούς μου, εκεί που αντιμετωπίζω έντονο πρόβλημα κυτταρίτιδας και τη σύγκρινα με τη νέα φωτογραφία που τράβηξα 7 ημέρες μετά. Τα αποτελέσματα είναι ορατά και πραγματικά το Slim Design Huile Minceur 2 σε 1, της Elancyl δεν πρόκειται να το βγάλω από την περιποίηση του σώματός μας.

Είμαι σίγουρη ότι το ίδιο θα πείτε κι εσείς από την πρώτη εφαρμογή!
Αναμένω τα σχόλιά σας λοιπόν...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.