ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τι μπορείτε να κάνετε με την τρυχοφυϊα στα χέρια;


TSVIGKOU

14 Μαΐου 2018

nicole-mason-19733-unsplash.jpg

Αν πρέπει να επιλέξουμε τον πιο εύκολο, που έχει άμεση λύση, ωστόσο κοστίζει ακριβά τότε θα προτείνουμε το laser. Επισκεφθείτε ένα κέντρο αισθητικής, ρωτήστε πόσες συνεδρίες πρέπει να κάνετε και ξεκινήστε τη θεραπεία.

Η αποτρίχωση με κερί ή χαλάουα είναι μία ακόμη λύση. Τα αρνητικά είναι ότι είναι επίπονη και η τρίχα εμφανίζεται ξανά πιο μαλακή  βέβαια, σε διάφορα διάσπαρτα σημεία του χεριού.

Το ξύρισμα δεν προτείνεται σε καμία περίπτωση, γιατί αγριεύει τις τρίχες και το αποτέλεσμα μόλις 2 ημέρες μετά μπορεί να είναι χειρότερο από το να τις αφήσετε όπως είναι.

Τέλος μία ακόμη λύση που αξίζει να δοκιμάσετε είναι να τις βάψετε με φυτική βαφή. Στην αγορά, στα πολυκαταστήματα ομορφιάς μπορείτε να βρείτε ειδική βαφή για τα χέρια. Ακολουθήστε τις οδηγίες, απλώστε την κρέμα και αφήστε τη να δράσει για όσα λεπτά προτείνονται και ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό. Θα παρατηρήσετε ότι οι τρίχες θα γίνουν ξανθές και σχεδόν δε θα φαίνονται στα χέρια σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.