ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Έκανα κάθε μέρα scrub προσώπου για 2 εβδομάδες και αυτό είναι το αποτέλεσμα


TSVIGKOU

29 Μαΐου 2018

alex-perez-553291-unsplash.jpg

Πριν από λίγο καιρό έλαβα ένα scrub προσώπου από μαύρη ζάχαρη, το οποίο από την πρώτη στιγμή που δοκίμασα, έκανε την επιδερμίδα μου πιο απαλή αλλά και λαμπερή. Το άφησα στο ράφι που έχω στην ντουζιέρα μου και καθημερινά, την ώρα του μπάνιου, έκανα και απολέπιση στο πρόσωπό μου με το συγκεκριμένο προϊόν.

Σήμερα, 2 εβδομάδες μετά έχω να σας πω ότι η επιδερμίδα μου είναι απαλή, τα επιφανειακά μαύρα στίγματα έχουν εξαφανιστεί, ενώ οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ στρώνει τέλεια στο πρόσωπό μου. Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι το απολεπιστικό μου είναι ήπιο, οι κόκκοι είναι μικροί, ενώ είμαι και εγώ τρομερά προσεχτική, κάνω απαλές, κυκλικές κινήσεις, χωρίς να ερεθίζω στο ελάχιστο το πρόσωπό μου.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναφέρω ότι κάθε γυναίκα έχει το δικό της τύπο επιδερμίδας, οπότε κάθε προϊόν δρα εξειδικευμένα. Σε εμένα μέχρι στιγμής η καθημερινή, ελαφριά απολέπιση προσώπου έχει λειτουργήσει εξαιρετικά, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι αυτό ισχύει για όλες τις γυναίκες. Καλό είναι πάντα να ακολουθούμε τις οδηγίες που αναγράφονται στα προϊόντα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.