Έπλενα τα δόντια μου για ένα μήνα με σόδα και λεμόνι και αυτό είναι το αποτέλεσμα

Τρίτη 5 Ιούνιος 2018
omar-lopez-355206-unsplash.jpg

Αποφάσισα λοιπόν και εγώ να δοκιμάσω αυτό το tip και κάθε βράδυ, μετά το κανονικό βούρτσισμα με οδοντόκρεμα, έκανε και ένα πέρασμα με το μείγμα που είχα δημιουργήσει. Ουσιαστικά μέσα σε ένα μπολάκι έβαζα κάθε φορά μία κοφτή κουταλιά του γλυκού σόδα και έσταζα μερικές σταγόνες από χυμό λεμόνι. Στη συνέχεια άπλωνα αυτή την πάστα στην οδοντόβουρτσα και βούρτσιζα τα δόντια μου για περίπου 2 με 3 λεπτά.

Αξίζει να σας πω ότι αν δοκιμάστε τη συνταγή δεν πρέπει να  υπερβείτε αυτά τα λεπτά, καθώς τα συγκεκριμένα συστατικά μπορούν να χαλάσουν το σμάλτο των δοντιών σας. Επιπλέον προσωπικά με ενοχλούσε η αλμυρή γεύση της σόδας και πάντα έκανα ακόμη ένα πέρασμα με οδοντόκρεμα μετά.

Στις 15 ημέρες παρατήρησα ότι όντως τα δόντια μου είχαν ανοίξει ελαφρώς. Είχαν γίνει πιο λευκά δηλαδή κατά ένα με δύο τόνους. Στις 30 ημέρες το χρώμα παρέμεινε ίδιο, δεν είδα να γίνονται ακόμα πιο λευκά γι αυτό λοιπόν και εγώ σταμάτησα την DIY συνταγή και συνέχιζα να βουρτσίζω τα δόντια μου κανονικά με την οδοντόκρεμά μου.

Το συγκεκριμένο μείγμα λοιπόν άλλαξε ελαφρώς το χρώμα των δοντιών μου, ωστόσο η αλλαγή δεν ήταν τεράστια. Ίσως ξαναδοκιμάσω αυτή τη συνταγή, αλλά σίγουρα θα περάσει αρκετός χρόνος, καθώς όπως σας προανέφερα αυτό το μείγμα δεν είναι ό.τι καλύτερο για το σμάλτο των δοντιών μας!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

TRENDING ARTICLES