ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

#DidYouKnow: Πώς θα διατηρήσετε το μαύρισμά σας αναλλοίωτο για ημέρες;


TSVIGKOU

13 Ιουνίου 2018

thought-catalog-570124-unsplash.jpg

Επιπλέον θα πρέπει σε καθημερινή βάση να ενυδατώνετε το σώμα σας. Επιλέγετε την αγαπημένη σας κρέμα και με απαλές κινήσεις, την εφαρμόζετε σε όλο σας το σώμα. Δοκιμάστε ακόμα να χρησιμοποιήσετε λάδι σώματος και συγκεκριμένα μετά το μπάνιο σας, πριν σκουπιστείτε καλά με την πετσέτα. Αρκούν μερικές ταμποναριστές κινήσεις για να φύγει το νερό από επάνω σας και στη συνέχεια εφαρμόστε το λάδι και αφήστε το να απορροφηθεί από την επιδερμίδα σας. Δεν υπάρχει καλύτερη συμβουλή για να βοηθήσετε το μαύρισμά σας να διατηρηθεί, αλλά και να δείχνει το σώμα σας πιο λαμπερό και υγιές.

Extra Tip: Καλό είναι να αποφεύγετε το καυτό νερό όταν κάνετε μπάνιο και να προτιμάτε δροσερό. Οι υψηλές θερμοκρασίες αφυδατώνουν το δέρμα, σε αντίθεσ με τις χαμηλές που γενικότερα το καλοκαίρι τις προτιμούμε, με τόσο ζέστη!

Και επειδή μιλήσαμε για ενυδατικά λάδια σώματος, στην gallery που ακολουθεί δείτε κάποια από τα πιο αγαπημένα μας που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε. Μάλιστα αυτά που έχουν έντονο άρωμα, χαρίζουν στην επιδερμίδα μία τέλεια μυρωδιά!

[gallery-716988]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.