ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Όταν η ημέρα σου ξεκινά διαφορετικά από όλες τις άλλες


TSVIGKOU

13 Ιουνίου 2016

34196538_1792024057772620_5273377282868641792_n1.jpg

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλα τα πρωινά ίδια. Αν για παράδειγμα ξυπνάς το πρωί, πίνεις τον καφέ σου και μετά πηγαίνεις στη Μαρίνα του Φλοίσβου για ένα mini επαγγελματικό ταξίδι, το οποίο μάλιστα περιλαμβάνει παρουσιάσεις προϊόντων που εμπιστεύεσαι χρόνια, τότε εύχεσαι κάθε πρωινό σου να είναι κάπως έτσι.

Από την πρώτη στιγμή όλα έδειχναν ιδανικά, ο καιρός, το outfit που είχα επιλέξει, η επικοινωνία με συναδέλφους για να συναντηθούμε όλες στο ίδιο μέρος, περίπου στις 9 η ώρα. Μέρος συνάντησης η Μαρίνα του Φλοίσβου, όπου όλες επιβιβαστήκαμε στο “Dove Boat” και το ταξίδι απλά ξεκίνησε.

Ο καιρός καλός, ο ήλιος μας περίμενε για ηλιοθεραπεία στον τελευταίο όροφο του yacht, ενώ διάσπαρτα σε διάφορα σημεία ανακάλυπτες τα νέα λανσαρίσματα του αγαπημένου DOVE. Και είναι αυτό που λέμε καμιά φορά, από ποιο να ξεκινήσω και ποιο να σας πω ότι έχω ήδη ξεχωρίσει, καθώς όπως καταλαβαίνετε τα χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου.

Νομίζω ότι θα πρέπει αρχικά να αναφερθώ στα νέα αφρόλουτρα από το Dove, στα οποία ανακαλύπτει κανείς τη τεχνολογία Micellar, η οποία χάρη στις ιδιότητές της απομακρύνει σκόνη και ρύπους από την επιδερμίδα του σώματος, προσφέροντας ανεπανάληπτο καθαρισμό και μεταξένια απαλότητα. Από την πρώτη εφαρμογή ένιωσα την επιδερμίδα μου πιο λεία και πιο απαλή, ενώ το άρωμα του είναι κάτι που πραγματικά μπορεί να σε συναρπάσει.

Η ολοκληρωμένη σειρά Dove Micellar Water περιλαμβάνει δύο επιμέρους σειρές: τη σειρά Anti-stress και Sensitive Skin αντίστοιχα.

Συνεχίζω με το πιο ανατρεπτικό προϊόν της σειράς, με το οποίο μάλιστα ενθουσιαστήκαμε όλες, ενώ δε διστάσαμε να παίξουμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Εσείς θα τολμούσατε να ψεκάσετε το αποσμητικό στα αγαπημένα ρούχα σας; Αυτό ήταν το challenge που αντιμετωπίσαμε και φυσικά όποια έλεγε ναι, μόνο χαμένη δεν έβγαινε, αφού το νέο αποσμητικό Dove Invisible Floral Touch, κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται ασφαλής όταν φοράει το αγαπημένο της χρωματιστό ρούχο, αφού αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα.

Και λίγο πριν φτάσουμε στο λιμάνι της Αίγινας και εκεί κατευθυνθούμε στο ταβερνάκι που ήταν πάνω στο κύμα της θάλασσας, ανακάλυψα και το προϊόν που θα με βοηθήσει να αποκτήσω το τέλειο μαύρισμα φέτος το καλοκαίρι. Γιατί bronze επιδερμίδα χωρίς απολέπιση δε γίνεται και απολέπιση χωρίς προϊόν που μυρίζει υπέροχα, προσφέρει ενυδάτωση και λεία επιδερμίδα επίσης δε γίνεται. Σε αυτό λοιπόν σύμμαχός μου είναι και πάλι το Dove με τη νέα σειρά απολέπισης Dove Exfoliating Body Scrubs, σχεδιασμένη για να ξυπνήσει τις αισθήσεις και να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης στο ντους. Αγαπημένο προϊόν το Dove Exfoliating Body Polish Crushed Macadamia & Rice Milk με νότες αμυγδάλου, γιασεμί και βανίλιας να απογειώνουν την καλλυντική εμπειρία και να αναζωογονούν τις αισθήσεις, μετατρέποντας το ντους σε μια υπέροχη τελετουργία αναζωογόνησης.

Και επειδή απολέπιση χωρίς ενυδάτωση δε γίνεται, μετά το scrub απλώστε στο σώμα σας το μοναδικό Body Lotion Spray από την αγαπημένη σειρά περιποίησης Dove Nourishing Secrets.

Χάρη στην ελαφριά σύνθεσή τους σε μορφή spray, που απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας στην επιδερμίδα, τα νέα Dove Body Lotion Sprays έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια πραγματική εμπειρία ενυδάτωσης που θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας!

Και ενώ εγώ ακόμα ανακάλυπτα όλα αυτά τα προϊόντα κάνοντας βόλτες στο Dove Boat, έπρεπε να βιαστώ για την αποβίβαση, καθώς φρέσκα θαλασσινά με περιμένανε στο κύμα για να συνοδέψω ένα ποτήρι κρασί, με καλή παρέα. Λίγο πριν ολοκληρώσουμε αυτό το ταξίδι με παραδοσιακό παγωτό από φυστίκι Αιγίνης, γιατί δε γίνεται να πας στην Αίγινα και να μη φας έστω ένα μικρό φυστίκι.

Νομίζω δεν έχω ζήσει πιο όμορφη παρουσίαση και μάλιστα δεν έχω ανακαλύψει τόσα πολλά προϊόντα, με καινοτόμες τεχνολογίες που περιποιούνται την επιδερμίδα μέσα σε τόσες λίγες ώρες. Ένα ταξίδι που θα μου μείνει αξέχαστο και προϊόντα που από την πρώτη στιγμή που τα δοκίμασα αποφάσισα ότι πρέπει να μπουν στην καθημερινότητα μου. Και όχι μόνο μπήκαν, έχουν παραμείνει και τα προτείνω σε όλους, ακόμα και σας εσάς. Σας προκαλώ να ανακαλύψετε τα νέα Dove προϊόντα και να μου γράψετε όπως πάντα πώς σας φαίνονται. Δεν είναι μαγικά; Αλήθεια εσείς ποιες μυρωδιές επιλέγετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές;

Καλό Καλοκαίρι σε όλους..

Σε ευχαριστώ Dove, το καλοκαίρι μου ξεκίνησε υπέροχα μαζί σου…

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.