ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς το τριαντάφυλλο μας χαρίζει νεανική επιδερμίδα


3 Αυγούστου 2018

beautiful-bouquet-bridal-247295.jpg

«Αν όλα τα λουλούδια μπορούσαν να αποφασίσουν τι θέλουν να γίνουν όταν ανθήσουν, θα ήθελαν να είναι τριαντάφυλλα...» Herbert Hahn

Το τριαντάφυλλο είναι η έκφραση της απόλυτης αρμονίας και ομορφιάς, είναι στην κορυφή του φυτικού βασιλείου. Ήταν πάντα το σύμβολο της ομορφιάς και στην αρχαιότητα το τιμούσαν σα να ήταν η ενσάρκωση της θεάς Αφροδίτης. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη κοσμετολογία όπου η χρήση του είναι ευρεία σε πολλές μορφές όπως το ροδόνερο, το εκχύλισμα από ροδοπέταλα, το κερί τριαντάφυλλου και το πολύτιμο αιθέριο έλαιο του. 

Διαβάστε εδώ: Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε μία τονωτική, δροσερή λοσιόν για το πρόσωπο

Το έλαιο του τριαντάφυλλου έχει τονωτικές, αφροδισιακές και αντικαταθλιπτικές ιδιότητες. Εάν κάνετε μασάζ με έλαιο από τριαντάφυλλο θα νιώσετε μια αρμονία και ευχαρίστηση. Για να αποκτήσετε μια λαμπερή και νεανική επιδερμίδα χρησιμοποιείστε προϊόντα με βασικό συστατικό το τριαντάφυλλο. Μια καλή επιλογή είναι οι μάσκες που περιέχουν το συγκεκριμένο λουλούδι γιατί προσφέρουν σύσφιξη, καταπράυνση, αναζωογόνηση και αντιρυτιδική δράση. Επιπλέον έχουν και υπέροχο άρωμα. Κάντε μία με δύο φορές την εβδομάδα μία μάσκα ενυδάτωσης με τριαντάφυλλο και παρατηρήστε σταδιακά τη βελτίωση της επιδερμίδας σας και σίγουρα τις έξτρα δόσεις λάμψης στο πρόσωπό σας.

Δείτε πώς το μπλε αναδεικνύει το χρώμα των ματιών σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.