ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Δείτε πώς θα έχουμε πάντα απαλά χείλη


7 Αυγούστου 2018

ina-garbe-553793-unsplash.jpg

Η περιοχή των χειλιών είναι αρκετά ευαίσθητη και ξηραίνεται αρκετά με την έκθεση στις διάφορες καιρικές συνθήκες. Με τον ήλιο και τη ζέστη τα χείλη μας χρειάζονται μια έξτρα ενυδάτωση και φροντίδα όπως όλο το υπόλοιπο πρόσωπο. Έτσι λοιπόν παρακάτω θα δείτε μερικά μυστικά για να έχετε πάντα απαλά χείλη.

Πριν κοιμηθείτε, μετά το πλύσιμο του προσώπου, τρίψτε τα χείλη σας με μία απαλή πετσέτα για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα που ευθύνονται για τη θαμπή όψη. Μετά βάλτε λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιο και αφήστε το όλο το βράδυ. Τα χείλη σας θα ενυδατωθούν, θα είναι απαλά και θα ανακτήσουν το φυσικό τους χρώμα.

Διαβάστε εδώ: Μία συμβουλή για να προλάβετε την πρόωρη γήρανση του δέρματος

Κάντε απαλό μασάζ με μία μαλακή οδοντόβουρτσα και λίγη οδοντόκρεμα. Έτσι θα βελτιώσετε τον τόνο στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με τη βαζελίνη, αντικαθιστώντας την οδοντόκρεμα.

Όταν τα χείλη σας είναι σκασμένα μπορείτε να ανακατέψετε μερικά ροδοπέταλα με λίγο γάλα και να το απλώσετε απαλά. Με αυτό τον τρόπο θα ενυδατωθούν και θα ανανεωθούν.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε λάδια για το πρόσωπο, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως καθαριστικά, ως ενυδατικές μάσκες, καθαριστικά, ακόμη και για ένα facial, χαλαρωτικό massage.

-->