ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτές οι καλοκαιρινές συνήθειες καταστρέφουν το δέρμα μας χωρίς να το καταλάβουμε


9 Αυγούστου 2018

christopher-campbell-179452-unsplash.jpg

Πασχίζουμε όλο το χειμώνα για να φτιάξουμε το τέλειο –αν υπάρχει- δέρμα και ενώ κάτι έχουμε καταφέρει μετά από ώρες να μπροστά στον καθρέφτη, έρχεται το καλοκαίρι και όλοι οι κόποι μας γίνονται καπνός. Για να μην επιστρέψετε και νιώθετε ότι η επιδερμίδα σας έχει χάσει την αρχική της λάμψη, αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

Το πλοίο, οι παραλίες και όλα τα μέρη που μπορεί να βρεθείτε το καλοκαίρι δεν λάμπουν από καθαριότητα. Πιάνοντας το πρόσωπό σας, μεταφέρετε μικρόβια χωρίς καν να το αντιληφθείτε.

Διαβάστε εδώ: Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε μία τονωτική, δροσερή λοσιόν για το πρόσωπο

Δεν κοιμάστε σωστά. Μπορεί να απολαμβάνετε περισσότερη ώρα ύπνο κατά τη διάρκεια των διακοπών αλλά όχι τις σωστές ώρες. Κοιμάστε πολύ αργά και ξυπνάτε το μεσημέρι.

Χρησιμοποιείτε συνέχει το air-condition. Καλή είναι η τεχνολογία που μας δροσίζει, αλλά ο αέρας που δεν ανανεώνεται είναι εχθρός για την επιδερμίδα.

Το κινητό τηλέφωνο σε πολλές περιπτώσεις έχει γίνει η εναλλακτική του βιβλίου στην ξαπλώστρα. Εκτός του ότι είναι οξύμωρο να έχει κανείς το κινητό τηλέφωνο δίπλα του στην ξαπλώστρα, αφού το ζητούμενο είναι να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, εάν το ακουμπάτε συνέχεια στο πρόσωπο σας δεν είναι ό,τι καλύτερο για την επιδερμίδα σας.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε λάδια για το πρόσωπο, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως καθαριστικά, ως ενυδατικές μάσκες, καθαριστικά, ακόμη και για ένα facial, χαλαρωτικό massage.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.