ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Beauté την Κυριακή: Πώς θα κάνετε επαγγελματική απολέπιση στο σπίτι


CHRYSAD

7 Οκτωβρίου 2018

kyle-smith-528234-unsplash.jpg

Είτε σας αρέσει να βάφεστε καθημερινά, είτε ο μόνος λόγος να κάνατε μακιγιάζ θα ήταν να πάτε σε ένα red carpet event με τον Charlie Hunnam –δηλαδή ποτέ, αν και σας το ευχόμαστε-, χρειάζεται να έχετε αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Εκτός από τον καθημερινό καθαρισμό, την ενυδάτωση και την χρήση αντηλιακού, εξίσου σημαντικό είναι και το να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας, ώστε να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και να καθαρίζουν σε βάθος οι πόροι.

Αν η κλασική μέθοδος με τα προϊόντα απολέπισης με κόκκους δεν νιώθετε πως είναι αρκετή για εσάς και θέλετε κάτι που να έχει επαγγελματικό αποτέλεσμα, χωρίς όμως το κόστος και τον χρόνο που απαιτεί ένα ραντεβού σε δερματολόγο, σας έχουμε την τέλεια εναλλακτική.

Οι συνήθειες που ίσως ευθύνονται για τα σπυράκια που εμφανίζονται από το πουθενά

Το αγαπημένο μας γαλλικό brand, Darphin, διαθέτει το L’Institut Youth Resurfacing Peel, ένα υγρό προϊόν απολέπισης με βοτανικά συστατικά που ανανεώνουν και λειαίνουν την επιδερμίδα.

Αυτή η νέα γενιά απελπιστικού προϊόντος ελαχιστοποιεί άμεσα τα ορατά σημάδια γήρανσης και την εμφάνιση πόρων, ενώ απαλύνει τις λεπτές γραμμές και αποκαλύπτει μία επιδερμίδα υγιή και αναζωογονημένη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά την εβδομάδα, σε καθαρό και στεγνό δέρμα με ένα βαμβακάκι, ενώ δεν χρειάζεται να το ξεβγάλετε.

Dry Brushing: Τι είναι και γιατί πρέπει να το εντάξετε στην ρουτίνα περιποίησής σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.