ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το (πολύ βασικό) βήμα στην περιποίησή σας που ίσως ξεχνάτε


CHRYSAD

31 Οκτωβρίου 2018

dmitriy-ilkevich-441481-unsplash2.jpg

Σίγουρα ξέρετε (αν όχι, τι κάνατε μέχρι σήμερα στη ζωή σας;) πόσο σημαντικό είναι να φοράτε αντηλιακό καθημερινά για να προστατέψετε το δέρμα σας από τον ήλιο. Το πρόβλημα είναι πως, αν και το καλοκαίρι οι περισσότεροι το τηρούν, με το που μπαίνει ο χειμώνας το ξεχνούν.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: τα σύννεφα, το κρύο και οι βροχές δεν είναι αντηλιακά. Δεν σας προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, όσο κι αν σας ξεγελούν.

«Μεγαλώνοντας δεν ήμουν καλή με το αντηλιακό και το έχω μετανιώσει πικρά», είχε δηλώσει η Jennifer Aniston σε συνέντευξή της, η οποία πλέον φοράει καθημερινά μία κρέμα με υψηλό δείκτη SPF, ακόμα και τον χειμώνα.

Μήπως κάνετε και εσείς αυτό το λάθος πριν βάλετε το κραγιόν σας;

Δεν σας πείσαμε; Τότε να σας πούμε πως η Jennifer Lopez, ή αλλιώς ο Benjamin Button της σόουμπιζ, δεν πάει πουθενά χωρίς αντηλιακό. «Φροντίζω πάντα να ακολουθώ μία υγιή ρουτίνα ομορφιάς, είτε αυτό αφορά την επιδερμίδα μου, είτε το σώμα μου συνολικά. Δεν φοράω πολύ μακιγιάζ, όταν δεν δουλεύω και είμαι “παθιασμένη” με το αντηλιακό. Προσπαθώ να μην μένω στον ήλιο για αρκετή ώρα», είχε αποκαλύψει η ίδια.

Η απόφαση είναι δική σας: είτε φοράτε αντηλιακό και τον χειμώνα και διατηρείτε το δέρμα σας σα μωρού, είτε όχι και ανοίγετε την πόρτα στην φωτογήρανση.

5+1 πράγματα που οι Γαλλίδες δεν κάνουν ποτέ στα (υπέροχα) μαλλιά τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.