ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ανακαλύψαμε τα προϊόντα καθαρισμού που θα κάνουν την επιδερμίδα σας να λάμπει


CHRYSAD

20 Νοεμβρίου 2018

dust.jpg

Γεγονός 1ο: οι γυναίκες λατρεύουν το μακιγιάζ. Γεγονός 2ο: Οι γυναίκες ξεχνούν/βαριούνται να ξεβαφτούν στο τέλος της ημέρας.

Ανήκετε και εσείς σε αυτή την ομάδα γυναικών, παραδεχτείτε το. Το να συμβεί μία ή δύο φορές τον χρόνο δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά αν συμβαίνει συστηματικά τότε αποτελεί μεγάλο πρόβλημα. Ξέρουμε, μερικές φορές είστε πολύ κουρασμένες και το μόνο που θέλετε είναι να βρεθείτε στο κρεβάτι σας το συντομότερο δυνατό, αλλά αν το κάνετε χωρίς να καθαρίσετε το δέρμα σας θα δείτε τις ατέλειες να εμφανίζονται η μία μετά την άλλη.

Φραγμένοι πόροι, σπυράκια, μαύρα στίγματα και θαμπή επιδερμίδα είναι μόνο μερικά από αυτά που θα δείτε στο πρόσωπό σας αν δεν βάλετε τον σωστό καθαρισμό στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης. Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την διαδικασία πιο ευχάριστη και γρήγορη, δοκιμάσαμε και ανακαλύψαμε τα προϊόντα που χρειάζεστε, ώστε να ξυπνάτε κάθε πρωί ανανεωμένες, φρέσκιες και λαμπερές.

Το πρώτο προϊόν που χρειάζεται να προμηθευτείτε είναι το Micellar Water Cleanser από τη σειρά Natural Love της Dust + Cream. Πρόκειται για ένα νερό ντεμακιγιάζ 3 σε 1 με 95% φυσική σύνθεση και υπέροχο άρωμα από εκχύλισμα πορτοκαλιού και χυμό ροδιού, που δε χρειάζεται ξέβγαλμα ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί το μακιγιάζ, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα με ένα μόνο βήμα. Xάρη στην τεχνολογία Micellar, καταφέρνει να διαλύει τους ρύπους και σε συνδυασμό με τα φυτικά συστατικά που περιέχει καθαρίζει την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει ή να την ερεθίζει, αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη. Ο τρόπος χρήσης του είναι πολύ απλός: εμποτίζετε ένα βαμβάκι με το προϊόν και το περνάτε από το πρόσωπο, τα μάτια και τον λαιμό σας με απαλές κυκλικές κινήσεις από το εσωτερικό του προσώπου προς τα έξω.

Αν πάλι προτιμάτε να καθαρίζετε το πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας νερό, τότε χρειάζεστε τον αφρό καθαρισμού προσώπου και ματιών από την σειρά Natural Love της Dust + Cream με μοναδικό άρωμα πορτοκαλιού. Περιέχει 92% φυσικά συστατικά και οργανικό απόσταγμα από άνθη πορτοκαλιάς και καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά, χωρίς να απαιτεί τρίψιμο, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή. Σε αντίθεση με άλλους αφρούς καθαρισμού που αφυδατώνουν το δέρμα, ο συγκεκριμένος το βοηθάει να διατηρήσει την υγρασία του. Απλώς κάνετε ελαφρύ μασάζ με τον αφρό σε βρεγμένο πρόσωπο και λαιμό, ξεβγάζετε με άφθονο νερό και είστε έτοιμες και ανανεωμένες.

Φυσικά, αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο προϊόντα, το ένα μετά το άλλο, ώστε να κάνετε double cleansing. Εμείς πάντως σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και τα δύο – είναι άλλωστε και πολύ οικονομικά, οπότε δεν έχετε καμία δικαιολογία πλέον για να μην ξεβάφεστε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.