ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Skincare Routine: Η beauty editor αποκαλύπτει τα προϊόντα που εμπιστεύεται καθημερινά


CHRYSAD

12 Νοεμβρίου 2018

23131987_10159439125665177_486131531993538574_n1.jpg

Κάθε δουλειά έχει τα «τυχερά» της. Όσοι δουλεύουν στην Google έχουν τα πιο υπέροχα γραφεία της γης (αλήθεια, απλά κάνετε ένα.. google). Όσοι εργάζονται για το Netflix έχουν πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες μας σειρές πριν καν κυκλοφορήσουν. Οι beauty editors έχουμε free καλλυντικά και δεν θα κάνω καν τον κόπο να πω πως αυτό δεν είναι απλά τέλειο.

Παρόλα αυτά, το να δοκιμάζουμε αμέτρητες κρέμες, άπειρα κραγιόν και ό,τι άλλο κυκλοφορεί κάθε μήνα ώστε να έχουμε άποψη έχει ως αποτέλεσμα να ξεχωρίζουμε ελάχιστα από αυτά. Κάποια καταλήγουν στους συναδέλφους μας, κάποια στις φίλες μας και κάποια από αυτά καταφέρνουν να κερδίσουν μία θέση στο δικό μας μπάνιο.

Αν κάτι δεν μας αρέσει, δεν θα ακούσετε για αυτό. Αν κάτι μας αρέσει, θα διαβάσετε για αυτό. Αλλά αν κάτι μας ενθουσιάσει, θα μπούμε στην διαδικασία να πάμε στα μαγαζιά και να το αγοράσουμε μόνες μας ξανά και ξανά για να στηρίξουμε το brand που το έφερε στη ζωή μας.

Επειδή λοιπόν η δική μου επιδερμίδα είναι ευαίσθητη και κάποια συστατικά που έχουν διάφορα προϊόντα κάνουν το δέρμα μου να εμφανίσει σπυράκια ή κοκκινίλες, το brand που εμπιστεύομαι χωρίς δεύτερη σκέψη είναι η La Roche-Posay. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως οτιδήποτε φέρει την υπογραφή του «λειτουργεί» τέλεια στο δέρμα μου. Όχι μόνο δεν την ερεθίζει, αλλά την κάνει καλύτερη, ακριβώς αυτό που θέλουμε όλες δηλαδή από τα καλλυντικά μας.

Αυτό το διάστημα έχω λατρέψει την σειρά Hyalu B5, η οποία περιέχει δύο τύπους καθαρού υαλουρονικού οξέος και βιταμίνη Β5. Η συγκεκριμένη σειρά είναι ιδανική και για εσάς που παρατηρείτε τις πρώτες λεπτές γραμμές, έλλειψη όγκου και ελαστικότητας στην επιδερμίδα σας και θαμπή, κουρασμένη όψη. Με τη χρήση των προϊόντων Hyalu B5 η επιδερμίδα ανακτά άμεσα την ελαστικότητα, την απαλότητα και την υγιή της όψη, ενώ οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται. Εγώ χρησιμοποιώ πρώτα το serum Hyalu B5, έπειτα την αντιρυτιδική κρέμα ματιών Hyalu B5 Eyes και τέλος την κρέμα Hyalu B5 Care.

Δείτε ακριβώς πώς τα χρησιμοποιώ και μάθετε περισσότερα για όλη τη σειρά στο βίντεο που ακολουθεί!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.