ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς περιποιείται μία beauty editor την επιδερμίδα της


Ελένη Τσούτση

4 Δεκεμβρίου 2018

christopher-campbell-44543-unsplash.jpg

Ήρθε η στιγμή να παραδεχτώ ότι οι ώρες που περνάω στο μπάνιο μου είναι ατελείωτες (φαντάζομαι αυτό ισχύει για τις περισσότερες γυναίκες) καθώς θέλω να νιώσω την επιδερμίδα μου καθαρή, απαλή και λαμπερή. Ένα ζεστό αφρόλουτρο ειδικά στο τέλος μιας κουραστικής μέρας φαντάζει ένα όνειρο και οι στιγμές αυτές θα λέγαμε ότι είναι κάτι παραπάνω από ιερές. Έτσι, και τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιώ για το μπάνιο μου είναι ιερά για μένα και φροντίζω να τα ανανεώνω ώστε κάθε φορά να έχω και μία άλλη αίσθηση φροντίδας. Δείτε λοιπόν τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιώ για να χαλαρώσω αυτή την εποχή.

1. Ξεκινάω το μπάνιο μου χρησιμοποιώντας ένα αναζωογωνιτικό αφρόλουτρο με άρωμα λεβάντας και μέλι.

2. Συνεχίζω κάνοντας μία mini απολέπιση στην επιδερμίδα μου με ένα scrub σώματος που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

3. Έπειτα έρχεται η αγαπημένη στιγμή που βγαίνω από το μπάνιο και απλώσω την ενυδατική μου κρέμα που αφήνει την επιδερμίδα μου ελαφρώς αρωματισμένη.

4. Φυσικά δε ξεχνώ το αγαπημένο μου αποσμητικό που μου δίνει τη προστασία που θέλω και το πιο σημαντικό για μένα έχει διακριτικό άρωμα φρεσκάδας.

5. Τέλος, φοράω ένα από τα αγαπημένα μου αρώματα με νότες ξύλων και τριαντάφυλλου, ιδανικό για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Αυτή είναι η μικρή τελετουργία που κάνω στο μπάνιο μου και με βοηθάει να χαλαρώσω είτε το πρωί πριν το γραφείο είτε το βράδυ που θέλω να αποφορτιστώ απο την ένταση. Βέβαια, μερικές φορές παραλείπω κάποια βήματα (ας είμαι ειλικρινής).

Αφιερώστε και εσείς ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας – αφήνοντας το καθημερινό άγχος στην άκρη!

Δείτε ακόμη:

10 Προϊόντα ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να δοκιμάσει στη ζωή της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.