ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα New Year's Resolutions της beauty editor για το 2019


Ελένη Τσούτση

11 Δεκεμβρίου 2014

frezyderm-4820.jpg

Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για εμένα, αφού απολαμβάνω να κάνω δώρα στους αγαπημένους μου, αλλά και στον εαυτό μου - χρειάζεται να τον προσέχουμε και αυτόν! Τα τελευταία χρόνια συνηθίζω να μου κάνω ένα special δώρο αγάπης και φροντίδας, όχι μόνο για να με επιβραβεύσω γιατί ήμουν καλό παιδί όλη τη χρονιά, αλλά και για να μου δώσω ένα κίνητρο για την επόμενη.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή θέτουμε νέους στόχους και παίρνουμε αποφάσεις για πράγματα που είτε θέλουμε να αλλάξουμε ή να βελτιώσουμε (ιδανική αφορμή για αλλαγές). Επιζητούμε το καλύτερο και αυτό είναι τέλειο συναίσθημα. Με τη νέα χρονιά, λοιπόν, επιζητώ την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και πιο συγκεκριμένα να αποκτήσω πιο όμορφη και ενυδατωμένη επιδερμίδα γιατί είναι αλήθεια ότι αμέλησα αρκετά την επιδερμίδα μου φέτος. Το ίδιο ισχύει και για τη μαμά μου, που δε φρόντισε αρκετά για τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας της (αλλά για αυτό είμαι εγώ εδώ). Αυτό σίγουρα μπορεί να αλλάξει (έχω πίστη σε εμάς) με τη συστηματική περιποίηση του προσώπου - δικαιολογίες τέλος.

'Εχω θέσει έναν και μοναδικό στόχο να προσέχω και να φροντίζω περισσότερο, αλλά και πιο μεθοδικά τόσο τη δική μου επιδερμίδα όσο και της μαμάς μου. Η νέα χρονιά θα μας βρει σε mood ανασυγκρότησης και πιο αποφασισμένες από ποτέ να κατακτήσουμε τον beauty στόχο μας! Σύμμαχός μας σε αυτή τη προσπάθεια θα είναι η αγαπημένη μας FREZYDERM, που θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε την καθημερινή skincare ρουτίνα μας και να δράσουμε άμεσα για την καταπολέμηση των ρυτίδων του προσώπου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Θα ξεκινήσω την περιποίησή με το βασικότερο βήμα, δηλαδή τον καθαρισμό του προσώπου -υπόσχομαι τη νέα χρονιά όσο κουρασμένες κι αν είμαστε να μη βρίσκουμε δικαιολογίες, για να παρακάμψουμε το καθαρισμό της επιδερμίδας.Ο απαλός αφρός καθαρισμού προσώπου και σώματος Mild Wash Foam της FREZYDERM μας βοηθήσει σε αυτό, καθώς είναι ένας πολύ απαλός αφρός καθαρισμού που δεν απαιτεί τρίψιμο ή χρήση σφουγγαριού και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα (και αυτό είναι τέλειο για μένα). Συστηματικός καθαρισμός προσώπου: Done!

Επόμενο βήμα, ο απόλυτος συνδυασμός για την αφαίρεση των ρυτίδων (ναι, αναφέρομαι σε εκείνες τις ρυτίδες έκφρασης!). Το Exression Blocker Cream Booster θα δώσει μάχη σε συνδυασμό με την με την αντιγηραντική κρέμα προσώπου Dermiox Cream της FREZYDERM και θα νικήσουν της ρυτίδες έκφρασης. Τo Exression Blocker Cream Booster ενισχύει τη δράση της καθημερινής κρέμας και τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιο ορατά. Ο συνδυασμός των δυο προϊόντων θα κάνει την επιδερμίδα μας να λάμψει χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα ενώ θα απαλυνθούν οι ρυτίδες έκφρασης σε βάθος χαριζοντάς μας φυσικά εκφραστική νεανική όψη. Έτσι, θα πούμε αντίο στις ρυτίδες μας.

Τα beauty resolutions μου για τη νέα χρονιά δε σταματούν εδώ. Η νέα χρονιά τελικά είναι μία τέλεια ευκαιρία να παρασύρω και τη μαμά μου να ακολουθήσει την ιδανική beauty ρουτίνα. #likemotherlikedaughter

Ο δρόμος προς την αντιγήρανση για μαμά και κόρη ολοκληρώνεται με το τέλειο προϊόν που θα μας κάνει να λάμψουμε από τα πρώτα 5 λεπτά εφαρμογής, ό,τι πρέπει δηλαδή για το βράδυ του ρεβεγιόν (σίγουρα έχει τη καλύτερη κόρη τελικά). Ο αντιγηραντικός ορός άμεσης σύσφιγξης, Instant Lifting, που χαρίζει άμεσα αποτελέσματα lifting αφού δρα απο τα 5 πρώτα λεπτά, θα προσφέρει την ενυδάτωση και τη τόνωση που χρειάζεται η επιδερμίδα μας - δε θα μπορούσα να της κάνω καλύτερο δώρο!

Τα beauty resolutions μου για το νέο έτος, λοιπόν, είναι εγώ και η μαμά μου να δείχνουμε πιο λαμπερές από ποτέ, έτοιμες να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας! Είμαστε αποφασισμένες να ξεχάσουμε τα παλιά, να αγαπάμε και να φροντίζουμε περισσότερο την επιδερμίδα μας και να δείξουμε το πιο λαμπερό μας πρόσωπο στο ρεβεγιόν. #beautyresolutions2019withFrezyderm #NothingLessForMySkin

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.