ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H κρέμα που με βοήθησε να αλλάξω το πρόσωπό μου μήνα με τον μήνα


Ελένη Τσούτση

20 Δεκεμβρίου 2018

19227554-1804403533206362-6366218027570036736-n.jpg

Όλες οι γυναίκες όταν αντιλαμβανόμαστε ότι τα πρώτα σημάδια γήρανσης μας επισκέπτονται σκεφτόμαστε πως θα δράσουμε άμεσα και φυσικά αποτελεσματικά. Οι ρυτίδες εμφανίζονται σε διαφορετική ηλικία σε κάθε γυναίκα και ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε προϊόντα κατά της γήρανσης - προσέχουμε για να έχουμε. Η πρόληψη είναι πολύ σημαντική και καλό είναι να φροντίζουμε συστηματικά την επιδερμίδα μας ώστε τα σημάδια της γήρανσης να αργήσουν να φανούν.

Υπάρχει όμως κάτι που μπορούμε να κάνουμε ώστε να μειώσουμε την εμφάνιση των ρυτίδων άλλα και να προλάβουμε αυτές που πρόκειται να επισκεφτούν το πρόσωπό μας; Φυσικά! Το μυστικό κρύβεται στο Υαλουρονικό οξύ το οποίο διασφαλίζει τη σφριγηλότητα, τον όγκο και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Με την πάροδο του χρόνου, τα φυσικά αποθέματα υαλουρονικού οξέος έχουν την τάση να μειώνονται και να αλλοιώνονται, η νέα σύνθεση της Revitalift Laser, πλούσια σε Pro-xylane και Υαλουρονικό Οξύ, θα μειώσει τις ρυτίδες ενώ θα επαναφέρει την ομοιογένεια στην επιδερμίδα του προσώπου. Η L’Oréal Paris έχει το μυστικό για την αντιγήρανση και σύμφωνα με κλινικές μελέτες αποδείχθηκε ότι η Revitalift Laser σβήνει σημάδια γήρανσης 3 ετών σε 2 μήνες και 7 ετών σε 6 μήνες, και αυξάνει την αποτελεσματικότητα της μήνα με τον μήνα. Ακριβώς ότι ζητάμε μόνο από μία κρέμα.

Η Revitalift Laser «γεμίζει» και απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες αφήνοντας την επιδερμίδα ελαστική και απαλή. Έχει υπέροχη υφή που δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα. Θα δείτε άμεσα αποτελέσματα που επιθυμείτε και αυτό θα τη κάνει την αγαπημένη σας κρέμα. Φροντίστε και αγαπήστε την επιδερμίδα σας προσφέροντάς της το καλύτερο!

Extra tip:

Η εφαρμογή της κρέμας θα πρέπει να γίνεται εκτός από το πρόσωπο, στο λαιμό και το ντεκολτέ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.