ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Λαμπερό & σφριγηλό δέρμα και στις παγωμένες μέρες των Χριστουγέννων


21 Δεκεμβρίου 2018

biotinapiel.jpg

Η μαγεία των Χριστουγέννων μας γυροφέρνει και η ξέφρενη αναζήτηση εορταστικών δώρων για τους αγαπημένους μας έχει ήδη ξεκινήσει! Όλες γνωρίζουμε, ότι οι γιορτινές μέρες χαράς απαιτούν λίγο extra απόθεμα ενέργειας! Άλλωστε, η επιλογή του κατάλληλου δώρου, δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση! Για εσένα λοιπόν, που τρέχεις -και μετά βίας φτάνεις- μην ξεχνάς να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή στις ανάγκες τις επιδερμίδας σου! Όσο πιο γρήγοροι είναι οι ρυθμοί της καθημερινότητας σου, τόσο μεγαλύτερη φροντίδα χρειάζεται να της προσφέρεις.

Αν θέλεις λοιπόν να αποκτήσεις μια εντυπωσιακά λαμπερή όψη στις γιορτές, δοκίμασε τα απίθανα δώρα περιποίησης προσώπου και σώματος από τα Dust+Cream και δώσε λάμψη στις εμφανίσεις σου! Επίλεξε ανάμεσε σε 3 φοβερά σετ περιποίησης, που ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές και…Let it Glow!

Και αφού δεν αρκείσαι μόνο στην ιδανική ενυδάτωση, αλλά αγαπάς και τα έντονα αρώματα, δοκίμασε το Xmas σετ των Dust+Cream με αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος. Τα «μεθυστικά» αρώματα με ginger cookies και chocolate raspberry, χαρίζουν ενυδάτωση αλλά και μία ονειρική αίσθηση φρεσκάδας.

Αν από την άλλη, τολμάς να «στολίσεις» το σώμα σου με μικρές glitter πινελιές, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το Unicorn σετ με αφρόλουτρο και κρέμα σώματος.
Τέλος, επειδή η λάμψη του γιορτινού μακιγιάζ πρέπει να σβήσει μετά την βραδινή έξοδο, απόκτησε τα must-have σετ προϊόντα της σειράς καθαρισμού προσώπου Natural Love, που ανανεώνουν την επιδερμίδα του προσώπου σου με φυσικά συστατικά!

Αυτά τα Χριστούγεννα χάρισε το σούπερ δώρο περιποίησης στις αγαπημένες σου αλλά και στον εαυτό σου και μην ξεχνάς ότι η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι το must κάθε εποχής!

Επισκέψου ένα κατάστημα Dust+Cream και ανακάλυψε την απίστευτη γκάμα προϊόντων περιποίησης σώματος και προσώπου, σε τιμές που δεν μπορείς να αντισταθείς!

Και επειδή είναι Χριστούγεννα, για αγορές άνω των 25€ σου κάνουμε δώρο ένα candy pack με προϊόν έκπληξη σε φυσικό μέγεθος (* η ενέργεια ισχύει για αγορές από όλα τα φυσικά καταστήματα έως τις 31/12 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.