ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Έκανα τα φρύδια μου σαν της Cara Delevingne και αυτά ήταν τα αποτελέσματα


Ελένη Τσούτση

3 Ιανουαρίου 2019

cara74411.jpg

Τα φυσικά έντονα φρύδια, είναι μία από τις τάσεις που έχουν κυριαρχήσει στον κόσμο της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια. Η Cara Delevingne ήταν από τις πρώτες που καθιέρωσαν το συγκεκριμένο trend και έδωσε το έναυσμα σε αρκετές γυναίκες να αφήσουν τα φρύδια τους να μεγαλώσουν - και να αφήσουν πίσω τους τις λεπτές γραμμές που καθιερώθηκαν στα 90s.

Τα πυκνά φρύδια ήταν κάτι που πάντα ζήλευα, αλλά μέχρι τώρα δεν τολμούσα να αφήσω κάτω το τσιμπιδάκι και να αφεθώ στη βούληση της φύσης, παρά το ότι η Delevingne είναι ένα από τα προσωπικά μου beauty icons. Αλλά, νέα χρονιά ίσον νέοι στόχοι, οπότε αποφάσισα να το τολμήσω και να αφήσω τα φρύδια μου να πυκνώσουν με το δικό τους ρυθμό.

Στην αρχή, η αλήθεια είναι ότι ένιωθα περίεργα, γιατί έβλεπα τις μικρές τρίχες που φύτρωναν και εκνευριζόμουν γιατί ήθελα να τις βγάλω, ωστόσο, έμεινα σταθερή στην απόφασή μου να αποκτήσω τα έντονα φρύδια που θα απογείωναν το βλέμα μου. Οι κριτικές ήταν αρκετά διφορούμενες - σε άλλους άρεσαν και σε άλλους όχι. Μάλιστα, ο αδερφός μου με παρομοίασε με την Frida Kahlo - συνέχισα όμως δεν πτοήθηκα! Καθώς όμως, περνούσαν οι εβδομάδες αυτής της προσωπικής δοκιμασίας, διαπίστωσα ότι το αποτέλεσμα που διαμορφωνόταν δεν με κολάκευε καθόλου. To make up που μου αρέσει να κάνω στα μάτια μου δεν ταίριαζε ιδιαίτερα με το σχήμα των νέων μου φρυδιών, με αποτέλεσμα να αποφασίσω πως αυτή η τάση μάλλον δεν είναι για εμένα.

Καλό θα ήταν, λοιπόν, όταν ένα beauty trend γίνεται δημοφιλές και επιθυμούμε να το υιοθετήσουμε, να δοκιμάζουμε πρώτα το αν μας ταιριάζει - στο πρόσωπό μας, στη make up ρουτίνα μας, στο πώς χτενίζουμε τα μαλλιά μας, μέχρι και στο πώς ντυνόμαστε. Αν μας κάνει να νιώθουμε καλά μέσα και έξω, τότε εξαιρετικά! Αν, όμως, έχουμε αμφιβολίες και δε νιώθουμε ο εαυτός μας, καλύτερα να αναζητήσουμε κάτι άλλο που θα μας ταιριάζει περισσότερο, είτε είναι hot τάση, είτε όχι.

Δείτε ακόμη:

Τα αγαπημένα μας καρέ κουρέματα των celebrities

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.