ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ξηρότητα: Η σειρά περιποίησης με βούτυρο καριτέ που θα κάνει την επιδερμίδα σας πιο βελούδινη από ποτέ


Ελένη Τσούτση

12 Μαρτίου 2019

15-shea-bestseller-with-ingredients-1080x1080.jpg

Πολλές γυναίκες ιδιαίτερα το χειμώνα αισθάνονται την επιδερμίδα τους ξηρή για αυτό το λόγο η συστηματική φροντίδα κρίνεται απαραίτητη. Η εντατική θρέψη με τα κατάλληλα προϊόντα είναι η λύση για ένα απαλό και βελούδινο δέρμα. H Τhe Body Shop γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα εδώ και πολλά χρόνια τώρα ότι το πλέον κατάλληλο συστατικό για την ξηρή επιδερμίδα είναι το βούτυρο καριτέ, δημιούργησε μία ολοκληρωμένη σειρά που προσφέρει σε κάθε ξηρή επιδερμίδα την εντατική ενυδάτωση που χρειάζεται, με διάρκεια 72 ολόκληρες ώρες.

Η Shea Body Lotion είναι 100% vegan, ενώ διαθέτει και μια νέα, πιο πλούσια υφή και απορροφάται αμέσως, προσφέροντας στην ξηρή επιδερμίδα άμεση ενυδάτωση. Μάλιστα, είναι εμπλουτισμένη με τρεις φορές περισσότερο βούτυρο καριτέ.

Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη αγωγή περιποίησης της The Body Shop για την ξηρή επιδερμίδα με μόλις τρία απλά steps:

#Step 1 - Aπολέπιση: Απλώστε σε νωπή επιδερμίδα το Shea Exfoliating Sugar Body Scrub με ήπιες κινήσεις. Προτού ξεβγάλετε, εστιάστε στα πιο ξηρά σημεία της επιδερμίδας σας, όπως τα γόνατα, οι αγκώνες και οι φτέρνες, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

#Step 2 - Καθαρισμός: Στη συνέχεια, δημιουργήστε πλούσιο αφρό με το Shea Shower Cream που διαθέτει πολυτελή υφή και είναι απαλό με την επιδερμίδα. Είναι το ιδανικό αφρόλουτρο εάν αισθάνεστε την επιδερμίδα σας ξηρή, αφού απομακρύνει απαλά τις ακαθαρσίες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Shea Soap για απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας στο μπάνιο ή το ντους.

#Step 3 - Ενυδάτωση: Τέλος, στεγνώστε την επιδερμίδα σας με μια πετσέτα και απλώστε το προϊόν ενυδάτωσης της επιλογής σας, ανάλογα με την υφή που προτιμάτε. Το νέο, πολυχρηστικό Shea Butter έχει μια εξαιρετικά πλούσια, κρεμώδη υφή που λιώνει μόλις έρθει σε επαφή με το σώμα, το πρόσωπο, τα μαλλιά, τα χείλη και τα πόδια σας. Για πιο ελαφριά ενυδάτωση, επιλέξτε την Shea Body Lotion. Αν προτιμάτε μια πιο πλούσια υφή, χρησιμοποιήστε το Shea Nourishing Body Butter. Απλώστε καθημερινά στα χέρια σας μία γενναιόδωρη ποσότητα από την Shea Hand Cream, κάνοντας μασάζ στις παρανυχίδες. Για πλούσια ενυδάτωση και προστασία κάθε φορά που αισθάνεστε ξηρή την επιδερμίδια των χειλιών σας, χρησιμοποιήστε το Shea Lip Butter ή το νέο, πολυχρηστικό Shea Butter.

Κάτι που ξεχωρίζει τη συγκεκριμένη σειρά της The Body Shop είναι ότι προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μόνες σας τις δικές σας DIY συνταγές για την ξηρή επιδερμίδα – και όχι μόνο.

DIY συνταγή για ξηρή επιδερμίδα: Κρεμώδες αφρόλουτρο

Υλικά:

Νέο Shea Butter - Ένα από τα εξής αφρόλουτρα: Almond Milk & Honey Shower Cream, Wild Argan Oil Shower Gel, Olive Shower Gel

Οδηγίες εκτέλεσης:

Αναμείξτε τρία μέρη αφρόλουτρο με ένα μέρος Shea Butter στις παλάμες σας. Προτείνουμε είτε το Olive είτε το Wild Argan Oil Shower Gel ή και το Almond Milk & Honey Shower Cream της The Body Shop.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το British Rose Petal-Soft Bath Foam ή το Wild Argan Oil Bubbling Bath, που είναι ιδανικά εάν έχετε πολύ ξηρή επιδερμίδα ή αν η επιδερμίδα σας ξεφλουδίζει εξαιτίας των αλλαγών της θερμοκρασίας.

H Τhe Body Shop αφουγκράστηκε πλήρως για ακόμη μια φορά τις ανάγκες των γυναικών και δημιούργησε μια σειρά - πρότυπο για να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα της ξηρότητας. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει η αγαπημένη όλων των γυναικών!

#CareWithShea

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.