ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

To μυστικό που ακολουθούν οι Κορεάτισσες στην περιποίηση της επιδερμίδας τους


Ελένη Τσούτση

7 Μαρτίου 2019

20180930_zaf_p97_1503.jpg

Αν κάτι λατρεύουν οι Κορεάτισσες είναι η skincare routine – ακολουθούν σχεδόν σαν να είναι ιεροτελεστία τα βήματα που κάνουν στη περιποίηση του δέρματός τους καθώς επιθυμούν να έχουν λείο και καθαρό δέρμα μακροπρόθεσμα. Η ιδιαίτερη αφοσίωση που δείχνουν στη φροντίδα της επιδερμίδας του έχει εμπνεύσει πολλές γυναίκες που μιμούνται το τρόπο εφαρμογής των προϊόντων.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της περιποίησής τους;

Αυτό που ακολουθούν πιστά είναι το skincare layering, δηλαδή την εφαρμογή του ενός προϊόντος μετά το άλλο. Οι περισσότερες γυναίκες πλένουν απλά το πρόσωπό τους και έπειτα βάζουν την ενυδατική τους κρέμα. Οι Κορεάτισσες, όμως δεν παραβλέπουν τη σημασία των άλλων βημάτων όπως η απολέπιση, η τόνωση με λοσιόν, τα αιθέρια έλαια και τις ειδικές μάσκες που φορούν στον ύπνο.

Tip: Οι Κορεάτισσες όταν ολοκληρώνουν τη διαδικασία του καθαρισμού, απομακρύνουν το περίσσιο νερό με τα καθαρά χέρια τους από το πρόσωπο και έπειτα εφαρμόζουν αμέσως τα προϊόντα ενυδάτωσης. Έτσι κλειδώνουν την υγρασία, ενώ μέχρι να χρειαστεί να κάνουν το μακιγιάζ τους, όλα θα έχουν απορροφηθεί.

Δείτε ακόμη:

Οι top 5 μάσκες προσώπου που θα αλλάξουν τη skincare routine σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.