ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 θεραπείες για να πείτε αντίο στο τοπικό πάχος και στην κυτταρίτιδα


Ελένη Τσούτση

27 Μαρτίου 2019

kyle-smith-528234-unsplash.jpg

H άνοιξη έχει μπει δυναμικά και είναι η στιγμή που περισσότερες γυναίκες σκέφτονται πώς μπορούν να απαλλαχτούν από τα περιττά κιλά. Το καλοκαίρι δεν αργεί έτσι τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε πρέπει να είναι δραστικά για να κάνουμε την εμφάνιση που ονειρευόμαστε στη παραλία. Όσο και αν δε θέλουμε να το παραδεχτούμε, ο χειμώνας μας άφησε μερικά κιλά παραπάνω και αυτό πολλές φορές επηρεάζει τη διάθεσή μας. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει γρήγορα μόνο αν αποφασίσουμε να κάνουμε τις σωστές κινήσεις που θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο κάθε σωματότυπος έχει τις δικές του ανάγκες, για παράδειγμα άλλες γυναίκες θέλουν να χάσουν τοπικό πάχος από τη περιφέρεια και άλλες από τη κοιλιά. Ο σωματότυπος μπορεί να σας κατευθύνει για να επιλέξετε τη σωστή διαδικασία που θα χάσετε τα περιττά κιλά.

Ποιοι είναι οι τρόποι που μπορείτε να απαλλαχτείτε γρήγορα και ανώδυνα από το τοπικό πάχος;

Οι παρακάτω θεραπείες είναι κατάλληλες για διώξετε τα ανεπιθύμητα ψωμάκια και το λίπος στη κοιλιά που τόσο καιρό θέλατε!

#1. Μη χειρουργική και μη επεμβατική μέθοδος HIFU

Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι κατάλληλη και αποτελεσματική για να διορθώσετε και να χτίσετε το περίγραμμα του σώματος σας από την πρώτη συνεδρία χάνοντας έως και 4cm. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή αμέσως μετά τη συνεδρία και συνεχίζουν να βελτιώνονται διαρκώς για τους επόμενους τρεις μήνες, αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι είναι μόνιμα. Ενδείκνυται για άτομα που έχουν εντοπισμένο λίπος πάνω από 2cm στην κοιλιά, στα πλάγια της μέσης, στους προσαγωγούς, στα ψωμάκια, στα γόνατα, όπως επίσης και στην περιοχή των χεριών.

#2. Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος λιπογλυπτικής που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική και στηρίζεται σε έρευνες του Πανεπιστημίου Harvard πάνω στην διαφορετική συμπεριφορά των λιποκυττάρων στις χαμηλές θερμοκρασίες σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος. Κατάλληλη για όλες τις περιοχές του σώματος. Οι πιο δημοφιλείς περιοχές είναι η κοιλιακή χώρα, έσω / έξω μηροί, γλουτοί, γόνατα, μπράτσα. Ενδείκνυται για περιοχές με δύσκολο και σκληρό λίπος που δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό όσο έντονη γυμναστική και σκληρές δίαιτες και αν κάνετε - χάνετε έως και 7 πόντους σε μία μόνο συνεδρία.

#3. Lipo – Laser

Το Lipo-Laser θεωρείται καινοτόμος μέθοδος για το αδυνάτισμα, τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Πρόκειται για θεραπεία μη επεμβατικού Laser 4ης γενιάς. Η εγκεκριμένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί το Lipo-Laser για την μείωση του λίπους βασίζεται στη χημική και βιολογική επίδραση του διοδικού laser στα λιποκύτταρα και τους εν γένει υποδόριους ιστούς. Η θεραπεία με Lipo-Laser συνδυάζεται ιδανικά με τη χρήση RF (ραδιοσυχνότητες) ,πριν από κρυολιπόλυση και με το FOCUSHAPE hifu body contouring.

#4. RF – Ραδιοσυχνότητες σώματος

H τεχνολογία RF – ραδιοσυχνότητες είναι η τελευταία επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος. Η θεραπεία επιτυγχάνει απώλεια πόντων τοπικά, λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, βελτίωση της υφής του δέρματος και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το μηχάνημα εστιάζει στις περιοχές που εμφανίζουν κυτταρίτιδα και χαλάρωση, όπου μεταφέρεται η ενέργεια του υπέρυθρου φωτός και των ραδιοσυχνοτήτων. Η θεραπεία εφαρμόζεται σε κάθε περιοχή που παρουσιάζει κυτταρίτιδα και επιδερμική χαλάρωση, μηρούς, κοιλιά, μπράτσα. Συνδυάζεται εξαιρετικά με το FOCUSHAPE Hifu Body Contouring για απίστευτα αποτελέσματα σε απώλεια πόντων και σύσφιξης.

#5. Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία σώματος αντιμετωπίζει την επιδερμιδική χαλάρωση, την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Το σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι απευθύνεται σε κάθε ηλικία, σε γυναίκες και άνδρες. Τα αποτελέσματα είναι γρήγορα και εστιασμένα στις ανάγκες που έχει το σώμα σας.

Με τις παραπάνω θεραπείες δεν χρειάζεται πλέον να αγχώνεστε για την εμφάνισή σας στη παραλία! Τα καλά νέα είναι ότι εάν αρχίσετε από νωρίς τη θεραπεία που απευθύνεται στις δικές σας ανάγκες τότε θα ανυπομονείτε να δοκιμάσετε το μαγιό σας για το πρώτο μπάνιο!

Η κα Λιάνα Κόντου θα σας κατευθύνει για την επιλογή της πιο κατάλληλης θεραπείας σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.salusperaqua.gr, να κάνετε like στη σελίδα στο facebook, πατώντας εδώ ακουθήστε το στο Instagram εδώ, πατώντας εδώ και τηλεφωνικά στα: 210-6839817, 210-6466722.

Δείτε ακόμη:

Οι καλύτερες selfie φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ των celebrities

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.