ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Tips για να ετοιμάσετε το δέρμα σας για το Καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

2 Μαΐου 2019

valli-bwss17-032.jpg

H αλλαγή του καιρού επηρεάζει και το δέρμα έτσι μια καλή προετοιμασία για να αποδεχτεί η επιδερμίδα σας το Καλοκαίρι κρίνεται απαραίτητη. Τους καλοκαιρινούς μήνες η επαφή με τον ήλιο και ο ζεστός καιρός κάνουν το δέρμα να αφυδατώνει με αποτέλεσμα να πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στην σωστή και συστηματική ενυδάτωση.

Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω χρήσιμα tips που θα κάνουν την επιδερμίδα έτοιμη να υποδεχτεί το Καλοκαίρι:

#1.Πρέπει να φροντίσετε η πρωινή ενυδατική σας κρέμα να έχει αντιηλιακό δείκτη προστασίας (SPF).

#2.Αν νιώθετε το δέρμα σας ξηρό από το κρύο του χειμώνα τότε μάλλον πρέπει να δώσετε λίγο παραπάνω σημασία στην ενυδάτωση. Καλό θα είναι η κρέμα σας να περιέχει υαλουρονικό οξύ και πλούσια σε λιπαρά οξέα.

#3. Φυσικά δεν θα πρέπει να αγνοήσετε τον καθαρισμό του δέρματος. Είναι σημαντικό να αφιερώνετε χρόνο για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας. Βάλτε λίγο καθαριστικό στα χέρια σας και με κυκλικές κινήσεις προ τα πάνω περάστε όλο το πρόσωπο δύο φορές για να καθαρίσουν όλοι οι πόροι.

#4.Η απολέπιση είναι επίσης ένα κομμάτι της προσωπικής σας περιποίησης προσώπου που δεν θα πρέπει να αμελήσετε. Χρησιμοποιείστε ένα απαλό scrub και κάντε 2-3 φορές τη εβδομάδα απολέπιση, επιμένοντας στα σημεία που εντοπίζετε ότι έχουν περισσότερη ανάγκη.

Δείτε ακόμη:

Κρέμα Ματιών

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.