ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

To μυστικό της Jeanne Damas για αψεγάδιαστη επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

4 Μαΐου 2019

image.jpeg

Εάν έπρεπε να διαλέξουμε ένα French girl που ξεχωρίζουμε τα τελευταία χρόνια και δε σταματά να μας εμπνέει και πάντα να μας μαθαίνει κάτι νέο για την ομορφιά αυτή θα ήταν η Jeanne Damas. Είναι μοντέλο, σχεδιάστρια και fashion blogger με τέλειες αφέλειες και λαμπερό δέρμα το οποίο το φροντίζει πάντα καθώς θεωρεί πολύ σημαντικό να έχει μια υγιή και φρέσκια όψη η επιδερμίδα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne Damas (@jeannedamasdaily) on

Η ίδια έχει αποκαλύψει ότι το μυστικό της για τέλεια επιδερμίδα είναι ότι: «Το πρωί μόλις ξυπνούσα, συνήθιζα να πλένω το πρόσωπό μου με σαπούνι. Η δερματολόγος μου είπε να σταματήσω και απλώς να το πλένω με νερό και μετά να απλώνω την κρέμα μου. Όταν κοιμόμαστε, η επιδερμίδα μας βγάζει μία ελαφριά λιπαρότητα, η οποία κατά τη διάρκεια της ημέρας την προστατεύει. Αν πλυθούμε, φεύγει και δεν μας προστατεύει από τη μόλυνση της ατμόσφαιρας και το μακιγιάζ. Τα πάντα μπορούν να ακουμπήσουν το δέρμα και έτσι μετά βγαίνουν σπυράκια».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne Damas (@jeannedamasdaily) on

Αυτή τη μέθοδο ακολουθεί και όπως επισημαίνει: «Κάνω διπλό καθαρισμό όταν γυρνάω στο σπίτι. Πρώτα αφαιρώ το μακιγιάζ με ένα ειδικό νεράκι και μετά πλένω το πρόσωπό μου για να καθαρίσει σε βάθος. Ύστερα βάζω τις κρέμες μου και είμαι έτοιμη».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne Damas (@jeannedamasdaily) on

Από ότι φαίνεται η μέθοδός της λειτουργεί και μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουμε και τη δική μας!

Δείτε ακόμη:

8 Γαλλίδες θα σας πείσουν να κόψετε αφέλειες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.