ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3+1 θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να απαλλαχτείτε από την κυτταρίτιδα μέχρι το Καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

27 Μαΐου 2019

max-unsplash.jpg

Αυτή η μάστιγα, θα μπορούσε να είναι ένας εναλλακτικός τίτλος όταν μιλάμε για την κυτταρίτιδα. Ειδικά τώρα που βρισκόμαστε μια ανάσα –κυριολεκτικά – πριν το Καλοκαίρι και τις διακοπές μας αναζητούμε τόσο αποτελεσματικούς όσο και γρήγορους τρόπους που θα μας κάνουνε να πηγαίνουμε στην παραλία γεμάτες αυτοπεποίθηση! Το bikini είναι εκεί και μας περιμένει και η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα για να δράσουμε κατά της κυτταρίτιδας, αποκτώντας το σώμα που επιθυμούμε.

Ποιες είναι λοιπόν οι κατάλληλες θεραπείες που θα μας προσφέρουν γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα μέχρι τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις;

#1. Συνδυασμός δυο διαφορετικών κορυφαίων τεχνολογιών Ραδιοσυχνότητες RF + Cavitation (υπέρηχοι) ανά συνεδρία αναδιαμορφώνουν ανώδυνα και γρήγορα στα επίμαχα σημεία του σώματος

Δυο θεραπείες σε μία εγγυώνται ορατά και άμεσα αποτελέσματα στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, ενώ συμβάλλουν στη σύσφιξη του δέρματος χάρη στην παραγωγή κολλαγόνου, που ενεργοποιούν προσφέροντας ένα ομαλό περίγραμμα χωρίς ατέλειες.

Αποτελέσματα:

1. Βελτίωση κυτταρίτιδας

2. Φυσική αποδόμηση λιποκυττάρρων

3. Απώλεια πόντων, μείωση τοπικού πάχους

4. Σμίλευση σώματος

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από μερικές συνεδρίες, ο αριθμός των οποίων εξαρτάται από το στάδιο της κυτταρίτιδας και το βαθμό χαλάρωσης της επιδερμίδας. Στα θετικά της θεραπείας, το γεγονός ότι εφαρμόζεται σε όλο το σώμα με κεφαλή που εστιάζει στα δύσκολα σημεία.

#2. Ενδερμολογία

Eίναι μία τεχνική που χρησιμοποιεί την αναρρόφηση για να δράσει στο επίπεδο του υποδέρματος, εφαρμόζοντας μη-τραυματικής, αρνητικής πίεσης μασάζ. Το κλασικό μασάζ σπρώχνει τους ιστούς προς το εσωτερικό του σώματος, ενώ η αναρρόφηση κάνει μασάζ από το εσωτερικό του σώματος προς τα έξω.

Όταν εφαρμόζεται κατά μήκος των λεμφικών μονοπατιών, πραγματοποιεί μια πολύ καλή λεμφική αποστράγγιση, απαραίτητη για την επιτυχία κάθε θεραπείας κυτταρίτιδας .Βοηθάει τη δερματική δραστηριότητα στην αποσυμφόρηση των σκληρών και υπερευαίσθητων περιοχών, τυπικών στην ινώδη κυτταρίτιδα, που είναι επώδυνες στο άγγιγμα και κάνουν δύσκολη την όποια εφαρμογή θεραπείας.

Αποτελέσματα:

1. Bελτιώνει την μικροκυκλοφορια κάνοντας το αίμα και το οξυγόνο να ρέουν άφθονα προς τις περιοχές με φτωχή αιμάτωση, όπως είναι αυτές με κυτταρίτιδα και συσσωρευμένο λίπος

2. Βελτιώνει τα οιδήματα

3. Μειώνει αισθητά την κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος

#3. Μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας

Για λεία επιδερμίδα χωρίς βαθουλώματα πλέον γνωστή σε όλους μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας περιλαμβάνει την στοχευμένη έγχυση μείγματος πολυβιταμινούχων σκευασμάτων (αμινοξέα,αντιοξειδωτικές ουσίες, φωσφατιδυλοχολίνη, καφείνη κ.α) στο μεσόδερμα (από αυτό δώσανε και το όνομα αυτό στην συγκεκριμένη θεραπεία).

Η διαδικασία περιλαμβάνει είτε εγχύσεις με πολύ λεπτές βελόνες, είτε δημιουργία μικρών επιδερμικών “καναλιών” μεdermapen ή roller που βοηθούν την εισχώρηση των ουσιών στο δέρμα και την μέγιστη απορρόφηση και αξιοποίησής τους!

Αποτελέσματα:

1. Βελτίωση όψης του φλοιού του πορτοκαλιού

2. Ενεργοποιείτε η λιποδιάλυση

3. Βελτίωση του περιγράμματος του σώματος.

4. Βελτίωση της κυκλοφορίας και αποτοξίνωσης του σώματος

Άμεσα ορατά αποτελέσματα από την δεύτερη κιόλας συνεδρία!

#4. Λεμφική αποσυμφορηση με μηχάνημα Pressotherapy

To λεμφικό μασάζ αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα. Δρα αποσυμφορίζοντας τη λέμφο, συμβάλλοντας έτσι στην αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό. Ένα σύγχρονο μηχάνημα, όπως είναι η pressotherapy θα μπορούσε, όχι μόνο να μιμηθεί, αλλά να ανάγει το λεμφικό μασάζ σε ένα άλλο επίπεδο.

H pressotherapy επιταχύνει τη λεμφικό ροή και βοηθάει το σώμα να καθαρίσει και αναζωογονήσει τους ιστούς! Τονώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ ηρεμεί τους μύες και αυξάνει την κίνηση του υγρού στον συνδετικό ιστό. Επιπλέον, μειώνει το οίδημα και την κατακράτηση υγρών.

Αποτελέσματα:

1.Ενισχύει το ανοσοποιητικό

2.Αποβάλει τις τοξίνες

3.Προκαλεί λιποδιάλυση

4.Εξαλείφει την κυτταρίτιδα, αφού φροντίσει να επαναφέρει τη σωστή λειτουργία του οργανισμού – απαραίτητη προϋπόθεση για σωματική και πνευματική ευεξία

Η κα Λιάνα Κόντου θα σας κατευθύνει για την επιλογή της πιο κατάλληλης θεραπείας σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.salusperaqua.gr, να κάνετε like στη σελίδα στο facebook, πατώντας εδώ ακουθήστε το στο Instagram εδώ, πατώντας εδώ και τηλεφωνικά στα: 210-6839817, 210-6466722.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.