ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς θα πετύχετε το τέλειο fake tan


Ελένη Τσούτση

13 Ιουνίου 2019

steve-halama-15.jpg

Ίσως να μην έχετε προλάβει να πάτε στην παραλία ακόμη και να θέλετε να έχετε εκείνο το μαύρισμα που ονειρευόμαστε να έχουμε στα μέσα του καλοκαιριού. Υπάρχει όμως λύση και είναι το fake tan όπου με τα αυτομαυριστικά προϊόντα μπορούν να σας δώσουν το ιδανικό ηλιοκαμένο look!

Αν επίσης αγχώνεστε για το πώς θα το πετύχετε ένα γρήγορο μαύρισμα και είστε καλεσμένη σε γάμο τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

#1. Πρώτα από όλα κάντε μια καλή απολέπιση ώστε να απομακρυνθούν όλα τα νεκρά κύτταρα και η επιδερμίδα σας να είναι απαλή ώστε το αυτομαυριστικό να απλωθεί ομοιόμορφα.

#2. Επιλέξτε ένα προϊόν που να ταιριάζει στο δικό σας τύπο επιδερμίδας και θα σας χαρίσει ένα όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα.

BB Body Bronzer Erre Due

#3. Όταν θα κάνετε την εφαρμογή καλό είναι να ξεκινήσετε από τους αστραγάλους και να συνεχίσετε στο κέντρο των ποδιών. Μην ξεχάσετε την πλάτη και στο τέλος τα χέρια και τις πατούσες.

#4. Το προϊόν πρέπει να στεγνώσει πολύ καλά για το τέλειο αποτέλεσμα μπορεί να σας βοηθήσει το κλιματιστικό ή ένας ανεμιστήρας.

#5. Για extra λάμψη χρησιμοποιήστε ένα λαδάκι με shimmer αυτό θα κάνει πιο εντυπωσιακή την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σας!

Δείτε ακόμη:

Οι 7 top κρέμες ματιών που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στο βλέμμα σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.