ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς θα κάνετε το μαύρισμά σας να διαρκέσει περισσότερο


Ελένη Τσούτση

16 Ιουλίου 2019

angelo-pantazis-h.jpg

Όλες θέλουμε ηλιοκαμένη επιδερμίδα το καλοκαίρι, ωστόσο καμία δεν πρέπει να υπερβάλλει με το μαύρισμα και πάντα πρέπει να γίνεται υπό την προστασία του αντηλιακού, τις ώρες που προτείνουν οι γιατροί, 8-12 το πρωί ή 5-8 το απόγευμα. Το ζητούμενο είναι όμως για όλες μας πώς θα κάνουμε το μαύρισμα που αποκτήσαμε (και προσπαθήσαμε τόσο πολύ) να κρατήσει περισσότερο.

Συγκεντρώσαμε ορισμένα χρήσιμα tips που θα διατηρηθεί περισσότερο.

#1. Ίσως είστε έτοιμες να κάνετε κάποιο scrub για να χαρίσετε λάμψη στο δέρμα σας, αλλά καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πιο ήπιο απολεπιστικό προϊόν γιατί αλλιώς μαζί με τα νεκρά κύτταρα θα απομακρύνετε και το μαύρισμα.

#2. Η ενυδάτωση είναι το Ά και το Ω για να έχετε μία λαμπερή και απαλή επιδερμίδα και bonus ότι βοηθάει το μαύρισμά σας να διαρκέσει πιο πολύ. Πώς συμβαίνει αυτό; Μία καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα, δύσκολα ξεφλουδίζει, άρα δύσκολα χάνει και το μαύρισμά της.

#3. Η B-καροτίνη είναι πολύ χρήσιμη για το μαυρισμένο δέρμα, έτσι και τώρα κάνει τη δουλίτσα που πρέπει και στηρίζει την προσπάθειά σας για να διατηρήσετε το μαύρισμά σας. Καρότα, σπανάκι κι όποιες άλλες τροφές περιέχουν αυτή τη βιταμίνη να μπουν αμέσως στο διαιτολόγιό σου!

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.