ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Λιπαρή επιδερμίδα: H πρωινή skincare routine που πρέπει να υιοθετήσετε το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

9 Αυγούστου 2019

Λιπαρή επιδερμίδα: H πρωινή skincare routine που πρέπει να υιοθετήσετε το καλοκαίρι

Κάθε τύπος επιδερμίδας έχει τις δικές του ανάγκες και οφείλουμε να ακολουθούμε μια διαφορετική ρουτίνα περιποίησης προκειμένου το δέρμα μας να είναι λαμπερό και καθαρό.

Όλο το χρόνο μπορεί να έχουμε υιοθετήσει μια συγκεκριμένη διαδικασία για την skincare routine μας αλλά το καλοκαίρι ίσως λόγω της extra χαλάρωσης και της ζέστης αμελούμε αυτά τα βήματα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με την λιπαρή επιδερμίδα και την περιποίηση που χρειάζεται κάθε πρωί και πιο συγκεκριμένα κάθε πρωί καλοκαιριού.

jenny.gr

Ποια είναι αυτά τα βήματα;


Εννοείται ότι ξεκινάτε με έναν σωστό καθαρισμό του προσώπου σας το πρωί. Τα βακτήρια και τα μικρόβια που «φώλιασαν» στο πρόσωπό σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, από τα μαλλιά σας ή το μαξιλάρι πρέπει να φύγουν Ένα καλό καθαριστικό για λιπαρές επιδερμίδες είναι το κατάλληλο για εσάς.

jenny.gr

Effaclar Gel Καθαρισμού Προσώπου

Ακόμη, καλό είναι μια λιπαρή επιδερμίδα να αποφεύγει τις πολύ βαριές ενυδατικές κρέμες. Μια ρυθμιστική κρέμα όπως η Bioderma Sebium Mat Control θα βοηθήσει στην ρύθμιση έκκρισης του σμίγματος.

jenny.gr

Το τελευταίο και πιο σημαντικό βήμα είναι πριν βγείτε στον ήλιο να φορέσετε το αντηλιακό σας ώστε να μη γυαλίζει το δέρμα σας. Αν επιθυμείτε κάλυψη τότε επενδύστε σε μια αντηλιακή με χρώμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.