ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες του φθινοπώρου που θα χαρίσουν λάμψη στην επιδερμίδα σας


Ελένη Τσούτση

30 Σεπτεμβρίου 2019

Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες του φθινοπώρου που θα χαρίσουν λάμψη στην επιδερμίδα σας

Το φθινόπωρο έχει μπει και ο καιρός αλλάζει σιγά σιγά. Το κρύο θα  πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά μας και οφείλουμε να προστατέψουμε την επιδερμίδα μας δημιουργώντας μια ασπίδα φροντίδας. Οι καλοκαιρινές ενυδατικές κρέμες προσώπου ημέρας/νύχτας πλέον δεν μας καλύπτουν και χρειαζόμαστε μια μικρή ανανέωση στο νεσεσέρ μας.

jenny.gr

Αναζητήσαμε λοιπόν τις top κρέμες προσώπου που θα χαρίσουν λάμψη και υγεία στο πρόσωπό σας αυτό το φθινόπωρο. Φυσικά υπάρχουν διάφοροι τύποι επιδερμίδας και κάθε γυναίκα θέλει διαφορετική κρέμα, γι’ αυτό πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε τον δερματολόγο σας πριν από οποιαδήποτε επένδυση.

Μην ξεχνάτε επιπλέον ότι πρέπει να παρέχετε αντηλιακή προστασία και το φθινόπωρο/χειμώνα στο πρόσωπό σας αλλά και το ντεκολτέ σας. Το ιδανικό λοιπόν είναι η ενυδατική κρέμα ημέρας σας να έχει και αντηλιακή προστασία. Ένας δείκτης 15SPF μπορεί σίγουρα να σας καλύψει για αυτήν την περίοδο.

Δείτε αυτές που ξεχωρίσαμε:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.