ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ανακαλύψαμε τον κορυφαίο ορό περιποίησης που σέβεται την επιστήμη του μικροβιώματος


Ελένη Τσούτση

11 Οκτωβρίου 2019

Ανακαλύψαμε τον κορυφαίο ορό περιποίησης που σέβεται την επιστήμη του μικροβιώματος

Όλες οι γυναίκες αναζητάμε ένα λαμπερό δέρμα και η αλήθεια είναι ότι τα makeup καλλυντικά δεν είναι αρκετά. Η λάμψη πρέπει να βγαίνει μέσα από την επιδερμίδα μας και να νιώθουμε αυτοπεποίθηση για την «ποιότητα» της. Πώς θα καταφέρουμε όμως να αποκτήσουν την αψεγάδιαστη επιδερμίδα που ονειρευόμαστε;

Το μυστικό βήμα είναι να εντάξουμε τον ορό στη ζωή μας καθώς το μαγικό αυτό skincare προϊόν «κλείνει»  όλες τις δράσεις που χρειαζόμαστε για την σωστή περιποίηση: ενυδάτωση, αναγέννηση των κυττάρων, προστασία του δέρματος, αντιγήρανση και λάμψη.

jenny.gr

Κάνοντας μια έρευνα ανακαλύψαμε τον ανανεωμένο ορό ομορφιάς της σειράς Advanced Génifique της Lancôme  ο οποίος λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 2019. Μάλιστα εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν επιλέξει τον συγκεκριμένο ορό καθώς το ξεχώρισαν για την επαναστατική του σύνθεση. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχουν πωληθεί 25 εκατομμύρια μπουκάλια παγκοσμίως και ότι, ανά έξι δευτερόλεπτα, αγοράζεται ένας ορός – θα λέγαμε ότι είναι ένα προϊόν best seller που μπορεί να αλλάξει πραγματικά την περιποίηση της επιδερμίδας.

H Lancôme έχοντας ως όραμα τη βιολογία του δέρματος και ένα νέο πρότυπο για την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας δημιούργησε τη νέα φόρμουλα του ορού Advanced Génifique που θα σας ενθουσιάσει με την νέα ανανεωμένη σύστασή του καθώς είναι εμπλουτισμένος με 7 κλάσματα πρεβιοτικών και προβιοτικών που δρα στο μικροβίωμα.

jenny.gr

Μπορεί μέχρι σήμερα να μην γνωρίζαμε πολλά για το μικροβίωμα της επιδερμίδας αλλά είναι σημαντικό να ενημερωθούμε καθώς θα κάνει την επανάσταση στο μέλλον των καλλυντικών προϊόντων και πλέον θα αναζητάμε προϊόντα που σέβονται το μικροβίωμα της δέρματός μας.

Το μικροβίωμά λοιπόν είναι ένα συμβιωτικό κομμάτι του οργανισμού μας που αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο της επιδερμίδας μας, το πρώτο μας μικροβίωμα είναι ένα δώρο που λαμβάνουμε από τη μητέρα μας. Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι το δερματικό μικροβίωμα κάθε ανθρώπου είναι μοναδικό και η ισορροπία του είναι απαραίτητη για την καλή υγεία της επιδερμίδας.

jenny.gr

Το μικροβίωμα της επιδερμίδας, είναι η «ασπίδα» της, μιας που βοηθά στο να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ στους κακούς και καλούς μικροοργανισμούς και να παραμείνει το δέρμα απόλυτα ενυδατωμένο. Οι «εχθροί» του μακροβιώματος είναι οι υπεριώδεις ακτίνες, η ρύπανση, η διατροφή, τα φάρμακα και οι ορμόνες που μπορούν να υπονομεύσουν αυτό το οικοσύστημα και να επηρεάσουν ενδεχομένως την απαραίτητη συνεργασία ανάμεσα στο μικροβίωμα και την επιδερμίδα μας.

Έτσι, η διατήρηση ενός ισορροπημένου μικροβιώματος αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για να δείχνει η επιδερμίδα μας πάντα όμορφη. Αξιοποιώντας αυτή την ανακάλυψη, η Lancôme δημιούργησε την κορυφαία σύνθεση για δράση στο μικροβίωμα του δέρματος, τον νέο ορό Advanced Génifique. Το εμβληματικό μπουκάλι της Lancôme κρύβει μέσα του όλους τους μηχανισμούς νεότητας του δέρματος: την άμυνα και την ανάπλαση. Μέσα σε 7 μόλις ημέρες, η επιδερμίδα αποκτά πιο λεία όψη και ακτινοβολεί νεανική λάμψη.

jenny.gr

Tip:
Ακολουθείστε τη σωστή σειρά της skincare ρουτίνας για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Πρώτα το καθαριστικό, μετά τον ορό και μετά η ενυδατική σας κρέμα.

Μια εθιστική, ανάλαφρη υφή μέσα στο εμβληματικό μπουκάλι

jenny.gr

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας το καλύτερο με τον νέο ορό Advanced Génifique και νιώστε την επιδερμίδα σας αναζωογονημένη και πιο όμορφη από ποτέ. Μερικές μόνo σταγόνες από το λεπτόρρευστο υγρό αρκούν για να δείτε τη διαφορά στο πρόσωπό σας.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.