ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι top κανόνες ομορφιάς που θα σας κάνουν να δείχνετε νεότερες


Ελένη Τσούτση

8 Οκτωβρίου 2019

Οι top κανόνες ομορφιάς που θα σας κάνουν να δείχνετε νεότερες

Όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν νέες και όμορφες. Όταν λοιπόν αισθάνεστε ότι οι κρέμες σας δεν κάνουν καλή δουλειά, υπάρχει μία ακόμη πιο εύκολη λύση. Μικρές παρεμβάσεις στο στιλ και στο beauty look σας θα σας κάνουν και πάλι να νιώθετε ανανεωμένες γεμάτες αυτοπεποίθηση.

jenny.gr

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

#1. Κόψτε τα μαλλιά σας: Τα κοντά μαλλιά δίνουν ένα πιο κολακευτικό και νεανικό look.

#2. Καλοσχηματισμένα φρύδια: Τα καθαρά φρύδια με το τέλειο σχήμα, ανασηκώνουν τα μάτια σας και δίνουν την αίσθηση ότι έχετε κάνε λίφτινγκ.

#3. Χρησιμοποιήστε υγρό make up: Η λάμψη ενός υγρού make up σας κάνει πιο λαμπερές.

#4. Αποφύγετε τις υπερβολές: Το έντονο μακιγιάζ δεν κρύβει χρόνια αντιθέτως σας προσθέτει. Ανακαλύψτε τι ταιριάζει στο στιλ σας και να μην ξεχνάτε τον κανόνα που λέει «Less is More».

#5. Επενδύστε σε μια απόχρωση κόκκινου κραγιόν που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας – αυτό θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα σας κάνει να λάμπετε.

Extra tip: Καλό θα ήταν να πίνετε αρκετά ποτήρια νερό την ημέρα. Εκτός ότι είναι απαραίτητο για την υγεία του οργανισμού σας, σας χαρίζει τέλειο δέρμα αλλά και ενέργεια.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.