ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Tα 3 απλά βήματα για να φροντίσετε την επιδερμίδα σας το φθινόπωρο με την special edition σειρά Vanilla Pumpkin


Ελένη Τσούτση

10 Οκτωβρίου 2019

Tα 3 απλά βήματα για να φροντίσετε την επιδερμίδα σας το φθινόπωρο με την special edition σειρά Vanilla Pumpkin

Καθώς ο καιρός αρχίζει να δροσίζει, παρατηρούμε ότι το δέρμα μας χρειάζεται μια πιο συστηματική φροντίδα ώστε να είναι πάντα ενυδατωμένο. Έτσι, η The Body Shop δημιούργησε την special edition Vanilla Pumpkin για να μας βάλει στο πνεύμα της  φθινοπωρινής skincare περιποίησης με τα μοναδικά προϊόντα της σειράς.

jenny.gr

Η best seller σειρά, με το χαρακτηριστικό, απολαυστικό της άρωμα, επιστρέφει φέτος πιο ανανεωμένη και φρέσκια – έτοιμη να τη λατρέψετε.
Οι limited edition συσκευασίες είναι εμπνευσμένες από τα πλούσια χρώματα της φθινοπωρινής φύσης και ταυτόχρονα τιμούν την παραδοσιακή τέχνη και το περίτεχνο μακιγιάζ που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Día de los Muertos που γιορτάζεται σε ολόκληρη την Λατινική Αμερική.

Αν απολαμβάνετε την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ερωτευτείτε την συγκεκριμένη σειρά. Τα τρία υπέροχα προϊόντα περιποίησης αυτής της special edition σειράς διαθέτουν υπέροχες κρεμώδεις υφές και ένα ακαταμάχητο άρωμα που θα σας χαρίσουν έκτος από ένα μεταξένιο δέρμα και την καθημερινή χαλάρωση που χρειάζεστε.

Είναι εμπλουτισμένα με γλυκιά βανίλια Μαδαγασκάρης που συλλέγεται προσεκτικά με τα χέρια και συνδυάζεται απολαυστικά με το εθιστικό, φθινοπωρινό άρωμα των καβουρδισμένων σπόρων γλυκιάς κολοκύθας και τις ζεστές νότες από σπόρους tonka, φουντούκι και σιρόπι σφενδάμου.

Δείτε τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε για 3 απλά steps της καθημερινής σας ενυδάτωσης:

Vanilla Pumpkin Body Butter

jenny.gr

Η απολαυστικά πλούσια και θρεπτική υφή του θα χαρίσει ακόμη και στην πιο ξηρή επιδερμίδα ενυδάτωση που διαρκεί έως και 24 ώρες και απίθανο άρωμα.

Vanilla Pumpkin Shower Gel

jenny.gr

Ένα πλούσιο, κρεμώδες αφρόλουτρο χωρίς σαπούνι που δημιουργεί απολαυστικό αφρό και θα σας χαρίσει ένα ακαταμάχητα γλυκό άρωμα που θα θέλετε να σας συνοδεύει κάθε μέρα αυτό το φθινόπωρο!Vanilla

Pumpkin Hand Cream

jenny.gr

Διατηρήστε τα χέρια σας απαλά και ενυδατωμένα, όπου κι αν βρίσκεστε! Αυτή η ελαφριά και 100% vegan ενυδατική κρέμα χεριών θα τους χαρίσει την προστασία που χρειάζονται αυτήν την εποχή.

Τα καλά νέα είναι ότι η συγκεκριμένη σειρά εκτός από την περιποίηση βοηθά στην προστασία του πλανήτη.

Πώς το καταφέρνει αυτό;

Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη σειρά ακόμη πιο ιδιαίτερη είναι ότι το Body Butter και η Hand Cream της σειράς Vanilla Pumpkin είναι εμπλουτισμένα με βούτυρο καριτέ αειφόρου προέλευσης, το οποίο προμηθεύεται η The Body Shop μέσω του πρωτοποριακού της προγράμματος Εμπόριο με Κοινότητες από τον γυναικείο συνεταιρισμό Tungteiya Women’s Shea Butter Association στην Βόρεια Γκάνα.

Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε το 1994, έπειτα από το ταξίδι της ιδρύτριας της The Body Shop, Anita Roddick, κατά τη διάρκεια του οποίου γνώρισε τις εκπληκτικές γυναίκες που παράγουν το βούτυρο καριτέ. Οι 500 γυναίκες του συνεταιρισμού συλλέγουν τους φρέσκους καρπούς μόλις πέσουν στο έδαφος και χρησιμοποιούν παραδοσιακές χειρωνακτικές τεχνικές για την παραγωγή του βουτύρου καριτέ, ακολουθώντας μία περίπλοκη διαδικασία που περιλαμβάνει 18 στάδια και περνά από γενιά σε γενιά.

Ορισμένοι από τους καρπούς φυτεύονται για να αποτελέσουν τους σπόρους από τους οποίους θα αναπτυχθούν νέα δέντρα. Η The Body Shop, εκτός από μία δίκαιη αμοιβή, καταβάλλει επίσης στις γυναίκες του Tungteiya ένα επιμίσθιο που τους επιτρέπει να επενδύσουν σε κοινοτικά προγράμματα, τα οποία ωφελούν περισσότερους από 45.000 ανθρώπους κάθε χρόνο. Επιπλέον, η The Body Shop είναι ιδρυτικό μέλος της Global Shea Alliance, η οποία εμπλέκει το σύνολο της βιομηχανίας καλλυντικών σε έναν διαρκή διάλογο στο πλαίσιο του αγώνα για τη βιωσιμότητα και την αειφορία του πλανήτη.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.