Τα top skincare tips από τους experts του Hollywood

Ελένη Τσούτση
Σάββατο 2 Νοέμβριος 2019

Αναζητήσαμε τα skincare tips των experts αισθητικών του Hollywood που εμπιστεύονται διάσημες όπως η Chrissy Teigen, η Cindy Crawford και η Demi Moore και είδαμε ότι μας συμβουλεύουν να:

#1.Κάνουμε απολέπιση καθημερινά

Μέχρι σήμερα θεωρούσαμε ότι μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές, ωστόσο το Hollywood υποστηρίζει ότι καλούμε καθημερινή απολέπιση με προϊόντα που δεν είναι "σκληρά" προς την επιδερμίδα μας. Με αυτό τον τρόπο βοηθάμε τα προϊόντα να διεισδύσουν καλύτερα στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος.

#2.Καθαρίζουμε το πρόσωπο δύο φορές την ημέρα

Μία γνωστή συμβουλή, την οποία ωστόσο αμελούμε. Η πρώτη κίνηση πριν κοιμηθούμε και μόλις ξυπνήσουμε είναι να καθαρίσουμε το πρόσωπό μας, ακόμα και αν δεν έχουμε εφαρμόσει τίποτα στο πρόσωπό μας. Και μάλιστα συμβουλεύουν να αφιερώνουμε χρόνο και να μην κάνουμε βιαστικά τη συγκεκριμένη διαδικασία.

#3. STOP στη ζάχαρη

Αν θέλουμε να αποφύγουμε τα πρώτα σημάδια γήρανσης, εκτός από μία καλή αντιγηραντική κρέμα, σταματάμε και την ζάχαρη ή μάλλον την περιορίζουμε.

#4. Αντιγηραντικά προϊόντα ακόμα και στα 20

Κι όμως οι skin experts του Hollywood συμβουλεύουν προληπτικά να χρησιμοποιούμε αντιγηραντικά προϊόντα από την ηλικία των 20

Δείτε ακόμη: