ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Κρυολιπόλυση 3D™: Δοκιμάσαμε την απόλυτη θεραπεία για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και αυτή ήταν η εμπειρία μας


Ελένη Τσούτση

20 Δεκεμβρίου 2019

Κρυολιπόλυση 3D™: Δοκιμάσαμε την απόλυτη θεραπεία για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και αυτή ήταν η εμπειρία μας

Αν κάτι απασχολεί όλες τις γυναίκες, αυτό είναι το βάρος τους και το πώς θα καταφέρουν να απαλλαγούν αποτελεσματικά από το τοπικό πάχος. Αυτή η μάστιγα, θα μπορούσε να είναι ένας εναλλακτικός τίτλος όταν μιλάμε για το τοπικό πάχος.

Πολλές γυναίκες έχουν τοπική εναπόθεση λίπους είτε στην κοιλιά είτε σε άλλα σημεία του σώματος τους, και παρόλο που προσπαθούν να το μειώσουν είτε μέσω μιας δίαιτας είτε μέσω της γυμναστικής, αυτό όμως δεν είναι πάντα εφικτό. Αναμεσά τους βρίσκομαι και εγώ, καθώς το τελευταίο διάστημα παρατηρούσα ότι ούτε η γυμναστική αλλά ούτε η διατροφή με βοήθησε να απαλλαχτώ από το τοπικό πάχος στην κοιλιά και στα μπρατσάκια.

jenny.gr

Έτσι, αναζήτησα μια δραστική θεραπεία που θα μου χαρίσει το αποτέλεσμα που ονειρευόμουν, και η αλήθεια είναι ότι, αν και έρχονται τα Χριστούγεννα, εγώ σκεφτόμουν τις εμφανίσεις μου με bikini στην παραλία.  Αυτό το καλοκαίρι ήθελα να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρω μόνο με μια δραστική λύση!

Αναζητώντας την πιο άμεση και αποτελεσματική θεραπεία, ανακάλυψα την Κρυολιπόλυση 3D™ και έτσι  ήρθε η ώρα να επισκεφτώ και εγώ την ειδικό που θα με καθοδηγήσει. Διαβάζοντας πολλές κριτικές, αποφάσισα να επιλέξω και να εμπιστευθώ την κα Βίλλυ Ροδοπούλου,πλαστικό χειρουργό, η οποία διαθέτει μια ευρύτατη εμπειρία, αφού έχει πραγματοποιήσει την τελευταία τετραετία 3500 συνεδρίες με θεαματικά - στην πλειοψηφία τους - αποτελέσματα, που τα έχει παρουσιάσει και δημοσιεύσει σε πολλαπλά έγκυρα παγκόσμια συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Κρυολιπόλυση 3D™ αποτελεί προσωπική της τεχνική και την εμπιστεύονται καθημερινά πολλές γυναίκες που θέλουν να δουν το σώμα τους να αλλάζει.

Η Κρυολιπόλυση 3D™ αποτελεί μια μόνιμη λύση για την εξάλειψη του τοπικού πάχους και παράλληλα, είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να βλέπει το σώμα της να διαμορφώνεται όπως επιθυμεί. Ότι ακριβώς, αναζητούσα και εγώ από μια θεραπεία.

Στην αρχή, φοβόμουν μήπως πονέσω αλλά στη συνάντηση που είχα με την κα Ροδοπούλου καθησυχάστηκα αφού μου εξήγησε αναλυτικά την διαδικασία της θεραπείας που θα ακολουθήσουμε. Ακόμη, η φιλική ατμόσφαιρα με βοήθησε να μη σκέφτομαι αρνητικά, αλλά αντίθετα να ανυπομονώ για το τελικό αποτέλεσμα.

jenny.gr

Είναι χρήσιμο να επισημάνω μερικές πληροφορίες που έμαθα για την Κρυολιπόλυση 3D™ από την εμπειρία της κα Ροδοπούλου. Όπως με ενημέρωσε, η νέα τεχνική αντιμετωπίζει επιτυχώς το τοπικό πάχος, χάρη στη μοναδική πατενταρισμένη 3D τεχνολογία κρυολιπόλυσης (360° Surrounding Cooling Technology). Έτσι, το τοπικό πάχος που αντιστέκεται σθεναρά, γίνεται πλέον παρελθόν εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα με τη βοήθεια της δύναμης του ψύχους.

Πιο συγκεκριμένα, η θεραπεία Κρυολιπόλυση 3D™ είναι ένα προηγμένο σύστημα επιλεκτικής κρυογλυπτικής, που βασίζεται στη μέθοδο της κρυολιπόλυσης, αλλά με τη χρήση της μοναδικής πατενταρισμένης τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης, προκαλεί μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους κατά τρόπο απόλυτα ασφαλές και ομοιόμορφο. To πιο σημαντικό είναι ότι πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής  (FDA), που έχει βασιστεί στην εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Harvard για τις μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής.

Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστή τη συγκεκριμένη θεραπεία είναι το γεγονός ότι η δράση των κεφαλών θεραπείας είναι τρισδιάστατη. Δηλαδή είναι κατασκευασμένες, βάσει μοναδικής παγκόσμιας και  πατενταρισμένης τεχνολογίας ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν και σε περιοχές όπου τα υπάρχοντα μηχανήματα δεν μπορούν, όπως για παράδειγμα οι γλουτοί, τα ψωμάκια, τα γόνατα, η γυναικομαστία, τα μπράτσα, το διπλοσάγονο και άλλα δύσκολα σημεία.

jenny.gr

Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να επιτευχθεί ενιαίο και συμμετρικό αποτέλεσμα μείωσης λίπους από 25% έως 40% σε μία ώρα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, χωρίς την αίσθηση πόνου. Και μάλιστα, αυτός είναι από τους λόγους που επέλεξα την συγκεκριμένη θεραπεία.

Πριν αρχίσω, η ειδικός με ζύγισε, μου έκανε λιπομέτρηση και σημείωσε τις περιοχές του σώματος μου όπου είχα το περισσότερο λίπος, λέγοντας μου χαρακτηριστικά ότι μετά το τέλος της θεραπείας θα εξαφανιζόταν. Αρχικά, ανέβηκα στο κρεβάτι με το μηχάνημα της κρυολιπόλυσης, όπου θα απομάκρυνε το τοπικό λίπος από την κοιλιά μου και τα μπράτσα. Μου τοποθέτησαν ειδικές κεφαλές στις προβληματικές περιοχές και άρχισε η διαδικασία. Αυτό που ένιωσα στην αρχή ήταν μια μικρή μείωση της θερμοκρασίας, που όμως δεν ήταν καθόλου δυσάρεστη. Συνάμα με την ψύξη, ένιωθα και ένα ήπιο τράβηγμα, το οποίο δεν με ενόχλησε ούτε μια στιγμή, ίσα ίσα αισθανόμουν ότι οι κεφαλές μου έπαιρναν όλο το λίπος. Η διάρκεια της θεραπείας ήταν 1 ώρα και ένιωσα μεγάλη ασφάλεια και το μόνο που σκεφτόμουν είναι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το σώμα που θέλω εδώ και καιρό!

jenny.gr

Μετά το τέλος της διαδικασίας, αυτό που μου έκανε την περισσότερη εντύπωση ήταν ότι δεν αισθανόμουν καθόλου πόνο στα σημεία εφαρμογής του και το αποτέλεσμα θα ήταν μόνιμο, όπως με διαβεβαίωσε η ειδικός.

jenny.gr

Ενθουσιάστηκα πραγματικά γιατί η θεραπεία ήταν τόσο εύκολη, ανώδυνη και γρήγορη και τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά που σκέφτηκα ότι σίγουρα θα προτείνω την θεραπεία στις φίλες μου, που ταλαιπωρούνται από το τοπικό πάχος.
Από όλη την εμπειρία μου διαπίστωσα πως η Κρυολιπόλυση 3D™ ότι, όχι μόνο καταπολεμάει το πάχος αλλά βοηθάει στη σύσφιξη του δέρματος της περιοχής που εφαρμόζεται.

jenny.gr

Επιλέγοντας λοιπόν, την Κρυολιπόλυση 3D™ κάθε γυναίκα μπορεί να επιτύχει πλήρη αναμόρφωση του σώματος της χωρίς καμία ανάρρωση σε μια ώρα και να έχει μόνιμο αποτέλεσμα, εντελώς φυσικά και ανώδυνα, χωρίς επεμβατικές διαδικασίες.

Η Κρυολιπόλυση 3D™  είναι η καλύτερη επιλογή για όσες γυναίκες αναζητούν μια δραστική θεραπεία για το σώμα τους και είναι πολύ σημαντικό σε όλη αυτή τη διαδρομή να έχουν δίπλα τους έναν σωστό επαγγελματία. Κάνοντας λοιπόν μια εκτενή αναζήτηση και έρευνα στο χώρο της αισθητικής, μία από τις επαγγελματίες που ξεχωρίσαμε είναι η κα Ροδοπούλου η οποία διαθέτει την εμπειρία, τη γνώση αλλά και την απόλυτη εξειδίκευση για να προσφέρει σε κάθε γυναίκα το σώμα που ονειρεύεται!

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ, Πλαστικός Χειρουργός

Facebook
Instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.