ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Βρήκαμε τo τελειότερο skincare δώρο για τα Χριστούγεννα


Ελένη Τσούτση

16 Δεκεμβρίου 2019

Βρήκαμε τo τελειότερο skincare δώρο για τα Χριστούγεννα

O ερχομός του Δεκεμβρίου σηματοδοτεί επίσημα την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα, και ήδη έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τα δώρα, που θα κάνουμε φέτος στους αγαπημένους μας για να τους εκδηλώσουμε την αγάπη μας και να τους δούμε να χαμογελούν. Το ιδανικό για όλους μας βέβαια, θα ήταν να μπορούσαμε να μπούμε στο μυαλό τους και να δούμε ποιο είναι το δώρο που επιθυμούν περισσότερο, αλλά αυτό δυστυχώς, δεν γίνεται ή μήπως γίνεται;

Φτιάχνοντας τη δική μου gift list, σκέφτηκα ότι για τις γυναίκες που αγαπώ, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα δώρο ομορφιάς - ένα skincare δώρο, που θα χαρίσει λάμψη και αναζωογόνηση, ό,τι ακριβώς δηλαδή αναζητά κάθε γυναίκα για την επιδερμίδα της. Άλλωστε, το challenge των γιορτών είναι ένα - η επιδερμίδα μας να γίνει τελειότερη!

jenny.gr

Κάνοντας, λοιπόν μια beauty pre x-mas έρευνα, αφού φέτος, θέλω πραγματικά να εντυπωσιάσω τις γυναίκες της ζωής μου όπως την μαμά μου, την αγαπημένη μου ξαδέρφη και την κολλητή μου φίλη, υπενθυμίζοντάς τους πόσο σημαντικό είναι να αγαπούν τον εαυτό τους και να του χαρίζουν μικρές στιγμές περιποίησης μέσα στην ημέρα, κατέληξα στις κρέμες προσώπου Frezyderm.

H Frezyderm, γνωρίζοντας καλά τις πραγματικές ανάγκες που έχουν όλες οι γυναίκες με την πάροδο του χρόνου, δημιούργησε τις κρέμες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους, αλλά και θα κάνουν την ηλικία να είναι μόνο ένας αριθμός. Το δέρμα χρειάζεται ειδική φροντίδα, καθώς οι εσωτερικοί και εξωτερικοί παράγοντες είναι τόσο δυνατοί  που μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα και την υφή του, έτσι τα Cream Boosters ήρθαν για να καλύψουν αυτό το κενό στην περιποίηση της επιδερμίδας. Χρειάζεται απλώς να αναβαθμίσετε την καθημερινή σας skincare routine, εφαρμόζοντας πριν από την κρέμα, 4 μοναδικές σταγόνες του κατάλληλου Cream Booster στο δέρμα σας.

Για τη μαμά μου, επέλεξα την Anti-Wrinkle Rich Night Cream, σε συνδυασμό με το Face Tightener Cream Booster, που θα προσφέρουν στο δέρμα της τη σφριγηλότητα και τη ζωντάνια που χρειάζεται. Η συγκεκριμένη κρέμα δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, τότε που τα κύτταρα της επιδερμίδας ανανεώνονται και μειώνει τις ρυτίδες σε βάθος.To Face Tightener Cream Booster εμπλουτίζει με πεπτίδια και αντιοξειδωτικά ενεργά την κρέμα και αντιμετωπίζει τη χαλάρωση που οφείλεται σε βιολογική γήρανση. Αυτός είναι ο τέλειος συνδυασμός για εκείνη και θα τη βοηθήσει τόσο με τη χαλάρωση που βλέπει τελευταία στον λαιμό της, όσο και με τις ρυτίδες. Είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψει αυτό το skincare δώρο και θα δει το δέρμα της πιο φρέσκο από ποτέ!

jenny.gr

Συνεχίζοντας τη λίστα μου, σειρά έχει η αγαπημένη μου ξαδέρφη, η οποία τους τελευταίους μήνες, περνάει αρκετές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή της και, καθώς μιλάγαμε για το πόσο κουρασμένη δείχνει, σκέφτηκα φέτος, να την ξεκουράσω με το τελειότερο δώρο περιποίησης! Επέλεξα λοιπόν την αντιγηραντική κρέμα Anti-Wrinkle Rich Day Cream, που προσφέρει συσφικτική και επανορθωτική περιποίηση, γεμίζοντας τις ρυτίδες από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής ενώ η επιδερμίδα επανακτά τη χαμένη της λάμψη! To Skin Radiance Cream Booster εμπλουτίζει την κρέμα με φυτικά εκχυλίσματα, μειώνοντας τα σημάδια της κούρασης που η ξαδέλφη μου τόσο θέλει να εξαφανίσει.

jenny.gr

Άφησα για το τέλος την κολλητή μου, η οποία είναι ο πιο εκφραστικός άνθρωπος που γνωρίζω, και αυτό φαίνεται και στο πρόσωπό της. Με γνώμονα αυτά τα χαρακτηριστικά της, επέλεξα την Dermiox Cream, που χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχει (που της προσφέρουν μυοχαλαρωτική δράση ανάλογης αποτελεσματικότητας ενέσιμων επεμβατικών διεργασιών) θα απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης της σε βάθος, ενώ παράλληλα, θα ενυδατώσει πλήρως το δέρμα της. Φυσικά, δεν μπορούσα να μην ολοκληρώσω το χριστουγεννιάτικο δώρο της, αφού το booster είναι απαραίτητο. Η Dermiox Cream συνδυάζεται υπέροχα με το Peptides & Stems Cream Booster που επαναφέρει και αναδομεί την νεανική όψη.

jenny.gr

Αν για κάτι είμαι χαρούμενη, είναι γιατί ξέρω καλά ότι οι επιλογές μου θα τις ενθουσιάσουν και θα τους μάθω κάτι πολύ σημαντικό για τη skincare routine τους. Αν θέλετε λοιπόν, κι εσείς να αποκτήσετε λαμπερή επιδερμίδα αυτές τις γιορτές, μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό που 3 τυχερές θα κερδίσουν ένα set περιποίησης, σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες από την Frezyderm.

jenny.gr

Το απόλυτο skincare δώρο είναι εδώ για να το χαρίσετε στις γυναίκες της ζωής σας κι έτσι με τη νέα χρονιά, το μόνο σίγουρο είναι ότι το τέλειο μπορεί να γίνει τελειότερο όλο τον χρόνο μόλις, με δύο βήματα!

Φωτογραφίες: Μίνα Ρήγα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.