ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ανακαλύψαμε την επιτομή της περιποίησης που θα αναγεννήσει την επιδερμίδα σας


Ελένη Τσούτση

20 Δεκεμβρίου 2019

Ανακαλύψαμε την επιτομή της περιποίησης που θα αναγεννήσει την επιδερμίδα σας

Αν υπάρχει κάτι που αναζητάμε όλες οι γυναίκες στην περιποίηση της επιδερμίδας μας, αυτό δεν είναι άλλο από μια σειρά περιποίησης, την οποία θα εμπιστευόμαστε με το πέρασμα του χρόνου και θα είναι εκεί για όλες τις ανάγκες μας. H σειρά Absolue της Lancôme αναμφίβολα, έχει αποδείξει ότι είναι η κορυφαία luxurious επιλογή στην περιποίηση χάρη στη μαγική σύνθεσή της από το διάσημο τριαντάφυλλο της Lancôme και φυσικά στα μοναδικά της συστατικά. 

jenny.gr

Η ιστορία που κρύβεται πίσω από τη σειρά είναι τόσο σαγηνευτική που κάθε γυναίκα, η οποία αγαπά να φροντίζει τον εαυτό της, θα τη λατρέψει! Το τριαντάφυλλο είναι δημιουργία του κορυφαίου Γάλλου ειδικού στα τριαντάφυλλα και η σύνθεσή της αναπτύχθηκε από τα Εργαστήρια Lancôme στο Παρίσι. Η Lancôme είναι ένας από τους πρώτους οίκους ομορφιάς που σχεδίασε δικό της τριαντάφυλλο. Η παραμικρή λεπτομέρεια στη σύνθεσή της είναι και το μυστικό της επιτυχημένης πορείας της στον κόσμο του skincare.

Μέσα από διαδικασίες βιοτεχνολογίας αιχμαλωτίστηκε όλη η δύναμη των εκχυλισμάτων Grand Rose, χαρίζοντας μας μια υπέροχη εμπειρία περιποίησης. Αυτή η εμπειρία αναγεννήθηκε και το όνομα αυτής - Absolue Soft Cream! H σειρά ανανεώνεται με την Absolue Soft Cream, μια κρέμα με πολυτελή υφή και μοναδικό άρωμα που θα αναγεννήσει και θα τονώσει την επιδερμίδα σας!

jenny.gr

Από τη στιγμή που βγαίνει από το βαζάκι μέχρι το δευτερόλεπτο που λιώνει στην επιδερμίδα, η Absolue Soft Cream υφίσταται μια πραγματική μεταμόρφωση, αφού η απαλή σύνθεση της ενεργοποιείται χαρίζοντας στην επιδερμίδα θρέψη, ενυδάτωση και φρεσκάδα – όσα αναζητά μια γυναίκα στην περιποίηση. Χάρη στην πολλαπλή δράση της, αναπλάθει ορατά την επιδερμίδα μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

jenny.gr

Η Absolue ξεχωρίζει ακόμη καθώς διαθέτει πλούσια ενεργά μόρια, τα οποία αναζωογονούν σε βάθος και κάνουν την επιδερμίδα λεία και απαλή. Αφήνει ένα λεπτό, γεμάτο φρεσκάδα πέπλο στην επιδερμίδα, το οποίο ενισχύεται από την πλούσια αίσθηση δροσιάς.Η εφαρμογή της είναι η απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης που κάθε γυναίκα θέλει να ζήσει! Το πιο όμορφο δώρο για εμάς τις γυναίκες είναι τα τριαντάφυλλα και η Lancôme βασίστηκε σε αυτό, δημιουργώντας μια σειρά - δώρο για την γυναικεία επιδερμίδα. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο για την σειρά είναι η περιβαλλοντική προσέγγιση που έχει υιοθετήσει κάνοντας την πολυτέλεια οικολογικά βιώσιμη.

jenny.gr

Εκτός από την εμβληματική κρέμα Absolue Soft Cream, η σειρά ολοκληρώνεται με το Revitalising Oleo-Serum, το Revitalising Eye Serum και την Absolue Eye Cream. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα μοναδικό δώρο περιποίησης και αποκτήστε την επιδερμίδα που ονειρεύεστε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.