H νούμερο ένα τάση στην περιποίηση της επιδερμίδας έρχεται από την Κορέα και μπορείτε να την εφαρμόσετε κι εσείς

Ελένη Τσούτση
Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020

Όλες μας ενδιαφέρει πώς θα αποκτήσουμε μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα και αυτό δεν μπορούμε να το καταφέρουμε αν δεν ακολουθούμε μια σωστή ρουτίνα. Μελετώντας λοιπόν, τις νέες τάσεις στην περιποίηση της επιδερμίδας, ανακαλύψαμε ότι το κίνημα του λεγόμενου korean beauty ή αλλιώς, K-beauty που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Όπως είναι γνωστό, η Κορέα είναι πάντα 10 χρόνια μπροστά σε πολλούς τομείς σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο και ένας από αυτούς αναμφίβολα είναι η ομορφιά. Πλέον, μεγάλοι οίκοι επενδύουν στο κορεάτικο καλλυντικό.

Φυσικά, καθόλου τυχαία, αφού οι Κορεάτισσες φημίζονται για την αλαβάστρινη επιδερμίδα και την νεανική τους όψη. Έτσι, αναζητήσαμε όλα τα βήματα που ακολουθούν πιστά αλλά και τα tips ώστε να μιμηθούμε τον τρόπο που φροντίζουν το δέρμα τους και καταφέρνουν να είναι πάντα τόσο λαμπερές.

Ένα από τα κορυφαία brands που ασπάζονται την συγκεκριμένη κουλτούρα περιποίησης είναι η Thank you Farmer η οποία διαθέτει προϊόντα που ξεχωρίζουν για την υψηλή τεχνολογία και καινοτομία. Είναι ένα βραβευμένο brand με διακρίσεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα αφού οι γυναίκες εμπιστεύονται τις μοναδικές υφές και τα φυσικά συστατικά του. Σημαντικό είναι επίσης ότι η φιλοσοφία τους βασίζεται στα διάσημα βήματα της κορεάτικης κουλτούρας που κάνουν το δέρμα να ακτινοβολεί!

Δείτε τα παρακάτω video για να μάθετε τα πάντα γύρω από την κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε την μοναδική σειρά True Water από τo πρώτο αυθεντικό κορεάτικο brand Thank you Farmer.

Q&A : Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την κορεατική ρουτίνα περιποίησης

 H σειρά Miracle Age θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπατε την περιποίηση

 2+1 μυστικά ομορφιάς που ακολουθούν πιστά οι Κορεάτισσες

 

Ανακαλύψτε όλα τα μοναδικά προϊόντα Thank you Farmer αποκλειστικά στα φαρμακεία και δείτε την επιδερμίδα σας να αλλάζει μέρα με τη μέρα!

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο Διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας! Τα ονόματα των νικητών μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε είναι:

Σοφία Μαργατίνα

Ιλιάδα Λιούτα

Όροι Συμμετοχής
Στον διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας Thank you Farmer οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από 31/1/2020 και ώρα 13:00 έως τις 6/2/2020 και ώρα 00:00. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στις 7/2/2020 και ώρα 13:00. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.
Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια Thank you Farmer για προώθηση ενημερωτικού υλικού.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

 

Φωτογραφίες /Video: Μίνα Ρήγα

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία το Cocoon Urban Spa.