ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Skincare alert: Το ροδόνερο είναι το νούμερο ένα συστατικό στο ντεμακιγιάζ της επιδερμίδας


Ελένη Τσούτση

12 Φεβρουαρίου 2020

Skincare alert: Το ροδόνερο είναι το νούμερο ένα συστατικό στο ντεμακιγιάζ της επιδερμίδας

Η νέα τάση στην ομορφιά είναι η περιποίηση της επιδερμίδας και τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο, θέλουμε να ενημερωνόμαστε για τα ευεργετικά οφέλη που πρέπει να έχουν τα skincare προϊόντα που εμπιστευόμαστε. Η αγάπη των γυναικών για την περιποίηση μεγαλώνει αφού έχει διαπιστωθεί πως ένα όμορφο και καθαρό δέρμα μόνο με τα κατάλληλα skincare steps μπορεί να επιτευχθεί.

Το νούμερο ένα βήμα δεν είναι άλλο από το ντεμακιγιάζ, για το οποίο όπως γράφουν και οι ειδικοί, είναι η αρχή όλων. Η διαδικασία του ντεμακιγιάζ μπορεί να μην είναι τόσο fun, ιδιαίτερα τις μέρες που επιστρέφουμε κουρασμένες μετά το γραφείο, και αυτό είναι αλήθεια. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά απαραίτητο να γίνεται καθημερινά και μάλιστα με τα σωστά προϊόντα.

jenny.gr

Το μυστικό για τον ιδανικό καθαρισμό που θα σας χαρίσει μια λαμπερή και δροσερή επιδερμίδα, κρύβεται στο ροδόνερο. Το έλαιο του ροδόνερου, είναι γνωστό για την ευεργετική του ιδιότητα στη φροντίδα της επιδερμίδας καθώς ενυδατώνει, τονώνει και εξισορροπεί τα επίπεδα Ph του δέρματος, ενώ βοηθά στον βαθύ καθαρισμό των πόρων, αφήνοντας το πρόσωπο αναζωογονημένο με μια αίσθηση φρεσκάδας. Ακριβώς αυτό που αναζητά κάθε γυναίκα.

Το μυστικό αυτό το γνωρίζει καλά και η αγαπημένη μας εταιρεία NIVEA, η οποία έκανε το ροδόνερο τον απόλυτο πρωταγωνιστή, δημιουργώντας την ολοκληρωμένη σειρά  NIVEA MicellAIR Rose Water για να κάνει τον καθαρισμό και την περιποίηση του προσώπου ακόμα πιο εύκολη και αποτελεσματική.

jenny.gr

Το πιο σημαντικό βέβαια, είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα νερό micellar, σε ένα απαλό gel καθαρισμού και τα μαντηλάκια καθαρισμού.  Όλα αποτελούν μία ασφαλή και αποτελεσματική επιλογή στην πραγματικότητα, για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Γιατί το ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητο ακόμη και αν δεν έχετε κάνει μακιγιάζ;

jenny.gr

Το να κάνετε κάθε βράδυ ένα καλό και σε βάθος ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητο, είτε έχετε μακιγιάζ είτε όχι. Γιατί ακόμα κι αν το look σας είναι makeup free, με το ντεμακιγιάζ θα αφαιρέσετε όλους τους ρύπους που έχουν συσσωρευθεί από την ατμόσφαιρα αλλά και το σμήγμα. Ακόμη, μην ξεχνάτε ότι το ντεμακιγιάζ προετοιμάζει την επιδερμίδα για να δεχτεί την περιποίηση που ακολουθεί με τον ορό ή την κρέμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εισχωρούν καλύτερα τα skincare προϊόντα στα εσωτερικά στρώματα του δέρματος και να ενισχύεται η δράση τους.

Η νέα σειρά NIVEA MicellAIR Rose Water, αφαιρεί τόσο το αδιάβροχο όσο και το έντονο μακιγιάζ από το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη, αφήνοντας 0% κατάλοιπα στην επιδερμίδα και επιτρέποντάς της να αναπνέει.


#1. NIVEA MicellAir Rose Water Νερό Καθαρισμού

jenny.gr

Το MicellAIR Rose Water είναι διφασικό μικυλλιακό νερό καθαρισμού, καθαρίζει σε βάθος τους ρύπους από την επιδερμίδα και απομακρύνει αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ, χωρίς να την αφυδατώνει. Χάρη στο μοναδικό έλαιο τριαντάφυλλου, η επιδερμίδα αναπνέει, παραμένει λεία και αναζωογονητικά καθαρή.

#2. MicellAIR Rose Water Μαντηλάκια Καθαρισμού

jenny.gr

Με τα MicellAIR Μαντηλάκια Καθαρισμού με Ροδόνερο αρκεί μία μόνο κίνηση για να απομακρύνει απαλά το αδιάβροχο μακιγιάζ και να καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα.

#3. NIVEA MicellAir Rose Water Gel Καθαρισμού

jenny.gr

Το Micellar Rose Water Face Wash, είναι ο πιο αποτελεσματικός, αλλά ήπιος τρόπος για βαθύ καθαρισμό. Αφαιρεί ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ χωρίς να χρειάζεται έντονο τρίψιμο και χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει.

Ανακαλύψτε το προϊόν ντεμακιγιάζ που σας ταιριάζει από τη νέα σειρά NIVEA MicellAIR Rose Water και κάντε αυτή τη διαδικασία, την αγαπημένη σας beauty συνήθεια μέσα στην ημέρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.