ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα πιο μυρωδάτα shower gels για την απόλυτη εμπειρία spa στο σπίτι σας


Ελένη Τσούτση

10 Απριλίου 2020

Τα πιο μυρωδάτα shower gels για την απόλυτη εμπειρία spa στο σπίτι σας

Αν κάτι απολαμβάνουμε περισσότερο από όλα αυτές τις μέρες είναι τα χαλαρωτικά ντους στο σπίτι που μας κάνουν για λίγο να ξεχνιόμαστε και να σκέφτομαστε αισιόδοξα. Το πρωινό ντους μας τονώνει και μας βοηθάει να ξυπνήσουμε ενώ το βραδινό από την άλλη μας χαλαρώνει και μας κάνει να κοιμόμαστε πιο εύκολα.

jenny.gr

Γι' αυτό και δε χρειάζεται να κάνετε κανέναν συμβιβασμό στην επιλογή του αφρόλουτρου αφού επιλέγοντας το ιδανικό για εσάς μπορείτε να δημιουργήσετε μια εμπειρία spa στο σπίτι σας. Επιθυμείτε απ' αυτό να τα συνδυάζει όλα: ενυδάτωση, απαλή υφή, μοναδική μυρωδιά αλλά και ελκυστικό packaging.

jenny.gr

Φυσικά το άρωμα παίζει πρωταρχικό ρόλο και δεν είναι καθόλου τυχαίο που το πρώτο πράγμα που κάνουμε σε ένα καινούργιο αφρόλουτρο, είναι να το μυρίσουμε. 

Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα αφρόλουτρα της αγοράς για να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς:

 

#1. Nivea Goodbye Stress

jenny.gr

Kρεμώδες αφρόλουτρο με άρωμα λεβάντας και φυσικό μέλι.

#2. Biotherm Bath Therapy

jenny.gr

Ο συνδυασμός χαλαρωτικών μούρων και δεντρολίβανου βοηθά το μυαλό σας να χαλαρώσει και αφήνει την επιδερμίδα σας καθαρή και ελαφρώς αρωματισμένη.

#3. La Roche Posay Lipikar Surgras

jenny.gr

Καθαρίζει απαλά και προστατεύει το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα.

#4. Apivita Αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια Tonic Mountain Tea

jenny.gr

Kαθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να την αφυδατώνει προσφέροντας παράλληλα αντιοξειδωτική προστασία. Επιπλέον, τονώνει τη διάθεση και αφήνει την επιδερμίδα απαλά αρωματισμένη. Ιδανικό για το πρωινό μπάνιο ώστε να ξεκινήσει η ημέρα με τόνωση και ευεξία.

#5. Fresh Line Persephone

jenny.gr

Ο συνδυασμός τριαντάφυλλου, γιασεμιού και υλάνγκ-υλάνγκ δημιουργεί ένα γλυκό λουλουδάτο άρωμα που προκαλεί ένα αίσθημα ευφορίας.

#6.Tahitian Tiare Body Wash της σειράς Spa Of The World The Body Shop

jenny.gr

Διαθέτει σύσταση oil-in-gel, εμπλουτισμένη με έλαιο monoi, που το χρησιμοποιούν οι γυναίκες στην Ταϊτή εδώ και αιώνες για να έχουν λαμπερή επιδερμίδα.

#7. Vetiver & Grapefruit Bath & Shower Gel, Molton Brown

jenny.gr

Το ζεστό και εκλεπτυσμένο έλαιο vetiver από την Αϊτή, συγκρούεται ιδανικά με το ιδιαίτερο και ζωηρό άρωμα του grapefruit, δημιουργώντας έναν έντονο συνδυασμό.

#8. Korres White Blossom

jenny.gr

Αφρόλουτρο με πρωτεΐνες σιταριού και βιολογικό εκχύλισμα Αλθαίας, που διατηρεί σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης, ιδανικό για καθημερινή χρήση.

#9. Lux Soft Touch

jenny.gr

Άρωμα με νότες γαλλικού ρόδου, ροζ ντάλιας, κόκκινων φρούτων & κεχριμπαριού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.