ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αναδείξτε τις φακίδες σας, δημιουργώντας τα πιο φυσικά makeup looks


Ελένη Τσούτση

11 Απριλίου 2020

Αναδείξτε τις φακίδες σας, δημιουργώντας τα πιο φυσικά makeup looks

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι και οι φακίδες, οι οποίες γίνονται πιο έντονες όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι.  Όταν βαφόμαστε, φροντίζουμε να μην τις κρύβουμε κάτω από το foundation, αντιθέτως κάνουμε ελαφριά βάση και εφαρμόζουμε bronzer στη μύτη, το οποίο θα τις αναδείξει. 

jenny.gr

Σκοπός είναι να αγαπήσουμε την παραμικρή λεπτομέρεια στην εμφάνισή μας. Ακόμα και αν υπάρχει κάτι που δε μας αρέσει, προσπαθούμε να το αναδείξουμε, να το αλλάξουμε ελαφρώς και να το αγαπήσουμε.

Πραγματικά ένα πρόσωπο με ελαφριά βάση και τονισμένες τις φακίδες είναι αρκετά πιο εντυπωσιακό από ένα που έχει βαριά βάση και μοιάζει σα να φοράμε "μάσκα".

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια οι ψεύτικες φακίδες είναι μια από τις πιο hot τάσεις και ολοένα και περισσότερες γυναίκες θέλουν να τις υιοθετήσουν, δημιουργώντας ένα φρέσκο makeup look, ιδανικό για τις μέρες της άνοιξης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.