ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Hailey Bieber πάσχει από περιστοματική δερματίτιδα και δίνει skincare tips


Ελένη Τσούτση

21 Απριλίου 2020

Η Hailey Bieber πάσχει από περιστοματική δερματίτιδα και δίνει skincare tips

Η Hailey Bieber εν μέσω πανδημίας αποφάσισε να μοιραστεί με τους fans της ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η Hailey λοιπόν μίλησε για την υγεία του δέρματος καθώς το 23χρονο μοντέλο πάσχει από περιστοματική δερματίτιδα.

Η συγκεκριμένη πάθηση, όπως αναφέρουν οι ειδικοί είναι μια χρόνια δερματοπάθεια εκζεματικού τύπου που εντοπίζεται κυρίως γύρω από το στόμα. Μάλιστα, δεν υπάρχει αιτία για την ασθένεια αλλά μπορεί να εμφανιστεί από κάποια ενόχληση στην επιδερμίδα από προϊόντα ή ακόμη και αλλεργίες.

Η ίδια αποκάλυψε ότι είναι προσεκτική ως προς τα skincare προϊόντα που εμπιστεύεται και η ρουτίνα της πλέον είναι πιο απλή. Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Προσπαθώ πάντα να αποφύγω τα προϊόντα με οσμή γιατί είναι βαριά για το δέρμα. Παρόλα αυτά δεν ξέρω πάντα τι μπαίνει στο πρόσωπό μου μιας και δουλεύω με πολλούς διαφορετικούς makeup artists”.

H περιποίηση της θέλει να έχει τρία απλά προϊόντα - καθαριστικό προσώπου, serum και ενυδατική κρέμα. Φυσικά δεν αμελεί να κάνει μάσκες προσώπου 1 με 2 φορές την εβδομάδα ενώ ποτέ δεν ξεχνά τη διαδικασία ντεμακιγιάζ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.