ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

8 αρώματα που θα σας ανεβάσουν την διάθεση την άνοιξη


Ελένη Τσούτση

22 Απριλίου 2020

8 αρώματα που θα σας ανεβάσουν την διάθεση την άνοιξη

Μπορεί να μένουμε σπίτι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ξεχνάμε ότι ένα άρωμα έχει τη δύναμη να αλλάξει τη διάθεσή μας και να μας βάλει κατευθείαν σε spring mood.

jenny.gr

Ένα νέο, ανοιξιάτικο άρωμα που θα σας κάνει να μοσχομυρίζετε ανοιξιάτικα άνθη είναι η καλύτερη λύση αυτές τις μέρες. Μην ξεχνάτε πώς τα αρώματα εκφράζουν την προσωπικότητά μας και παραμένουν στη μνήμη όλων όσων συναναστρέφονται μαζί μας, είναι η υπογραφή μας και μια καλή έρευνα θα μας βοηθήσει να επιλέξουμε το ιδανικό για εμάς.

jenny.gr

Σίγουρα είναι το must have του νεσεσέρ όλο το χρόνο αλλά την άνοιξη και το καλοκαίρι αναζητούμε πιο φρέσκιες νότες που θα συντροφεύουν τις στιγμές μας.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν 8 αρώματα σύμφωνα με τα perfume trends που θα κυριαρχήσουν στον χώρο της ομορφιάς για να βρείτε το δικό σας αγαπημένο.

#1. Mon Guerlain

jenny.gr

To Mon Guerlain αποτελεί μια ωδή στη θηλυκότητα του σήμερα - μια δυνατή, ανεξάρτητη και γεμάτη αισθησιασμό θηλυκότητα, εμπνευσμένη από την Angelina Jolie.

#2. Prada Les Infusion D'Iris

jenny.gr

Το άρωμα Iris είναι λουλουδάτο και δροσερό με νότες από νερολί, σανδαλόξυλο και ίριδα παλλίδα.

#3.  Byredo Cedar Eau de Parfum

jenny.gr

Αναμφίβολα ο κέδρος είναι μια από τις ευωδιές που η όσφρησή μας αναγνωρίζει πολύ εύκολα. Θυμίζει ξύσμα μολυβιού, φέρνει στο νου ένα αίσθημα νοσταλγίας για τα σχολικά χρόνια και τους πιο απλούς καιρούς.

#4. DΚΝΥ Be Delicious

jenny.gr

Τo Dkny Be Delicious Eau De Parfum 30ml λανσαρίστηκε το 2004 και είναι ένα από τα best-selling αρώματα παγκοσμίως. Ήταν το πρώτο άρωμα που χρησιμοποίησε το εκχύλισμα μήλου ως συστατικό και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.

#5. Lancôme Idôle 

jenny.gr

Τέσσερα είδη τριαντάφυλλου, τρεις τύποι εκχύλισης, δύο γεωγραφικές προελεύσεις… η συνταγή για ένα άρωμα με πρωταγωνιστή ένα άκρως φωτεινό, φυσικό, νεανικό τριαντάφυλλο. 

#6. Κorres Black Sugar Oriental Lilly Violet

jenny.gr

Η χαρακτηριστική αρωματική υπογραφή της Μαύρης Ζάχαρης -ισορροπημένη γλυκύτητα με oriental στοιχεία- στη διακεκομμένη γραμμή που ορίζουν η διακριτική φρεσκάδα και αίσθηση πούδρας.

#7. Black Opium Eau de Parfum NEON Yves Saint Laurent

jenny.gr

Το εμβληματικό μαύρο μπουκάλι με glitter αποκτά εσωτερικό σαν από νέον κάνοντάς το πιο εθιστικό από ποτέ.

#8. Shiseido Ever Bloom Eau De Parfum 

jenny.gr

Η ξαφνική άνθηση ενός λευκού λουλουδιού που απελευθερώνει σε μια στιγμή και για λίγα λεπτά μόνο τη σαγηνευτική αύρα του και το άπειρο, αιώνιο μονοπάτι.

Tip:

Αρωματίστε στους καρπούς, το εσωτερικό των αγκώνων και το λαιμό σας για να δώσετε στις νότες του αρώματός σας μεγαλύτερη διάρκεια. Μην τρίβετε τους καρπούς σας μεταξύ τους, γιατί αλλοιώνεται το άρωμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.