ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Γιατί το Microblading γίνεται ολοένα πιο δημοφιλές σε άνδρες και γυναίκες


5 Μαΐου 2020

Γιατί το Microblading γίνεται ολοένα πιο δημοφιλές σε άνδρες και γυναίκες

Είναι εξουθενωτικό και βαθιά καταπιεστικό να προσπαθείς να συμφιλιωθείς με κάτι που δεν σου αρέσει, από την στιγμή που υπάρχει τρόπος για να το αλλάξεις. Η ζωή είναι μικρή για πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε άβολα και μας δημιουργούν δυσάρεστα συναισθήματα.

Αφιερώστε μια στιγμή και παρατηρήστε προσεκτικά τα φρύδια σας:  η εικόνα που έχουν αυτή τη στιγμή κρύβει μια πολύ προσωπική σας ιστορία. Τα φρύδια σας είναι ένα κομμάτι από τη ζωή σας και το σχήμα τους φανερώνει τον τρόπο με τον οποίο τους έχετε συμπεριφερθεί για τους δικούς σας λόγους και πράγματα που σας συνέβησαν και δεν μπορέσατε να ελέγξετε.

jenny.gr

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει «τέλειο» φρύδι. Υπάρχει, όμως, το φρύδι που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας, που κάνει το βλέμμα πιο γοητευτικό, που δημιουργεί αρμονία στην εικόνα του προσώπου. Αν, βλέποντας την εικόνα των φρυδιών σας, θεωρείτε ότι όλα τα παραπάνω δύσκολα μπορούν να γίνουν η δική σας πραγματικότητα, τότε ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε την τεχνική που επιλέγουν πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες για να αποκτήσουν το σχήμα φρυδιών που πάντα ήθελαν. Το Microblading.

Κάθε γυναίκα και άνδρας που φτάνει σε μένα με σκοπό να το δοκιμάσει, πάντα με αφήνει να ανακαλύπτω την σχέση που έχει με τον εαυτό του. Για να είμαι πιο ακριβής, την ανακαλύπτω και χωρίς να με αφήσει. Φτάνει να παρατηρήσω τον τρόπο που μιλάει, μικρές κινήσεις του, το βλέμμα του. Καταλαβαίνω αμέσως πώς μπορεί να νιώθει.

Το Microblading δημιουργεί μια νέα συνθήκη στη ζωή όσων το έχουν επιλέξει. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης, το συναισθηματικό βάρος αλλά και τα μολύβια φρυδιών –που πολλές φορές χρησιμοποιούνται με εντελώς λάθος τρόπο- πάνε στην άκρη.

Oι λόγοι για τους οποίους το Microblading γίνεται μονόδρομος ουσιαστικά περιγράφουν την ίδια την ζωή μας. Μια ασθένεια, ένα ατύχημα, η άγνοια, η επιπολαιότητα, το πέρασμα του χρόνου.

Ένα αυτοάνοσο νόσημα ή ορμονικές αλλαγές μπορούν να επιφέρουν καθολική απώλεια τριχών. Το φρύδι χάνεται και μαζί του ένα κομμάτι της έκφρασης του προσώπου. Ένας ξαφνικός τραυματισμός στο πρόσωπο μπορεί να αλλοιώσει την εικόνα των φρυδιών σε μια στιγμή. Εκεί έρχεται το Microblading και κάνει το θαύμα του.

Το ότι κάποτε χρησιμοποιήσατε βάναυσα το τσιμπιδάκι των φρυδιών και αφαιρέσατε πολύτιμες τρίχες σας απερίσκεπτα, δεν σημαίνει ότι τιμωρητικά πρέπει να πορευθείτε με ελλειμματικά φρύδια σε όλη την υπόλοιπη ζωή σας. To Microblading σας χτυπά τον ώμο με συγκατάβαση και σας κλείνει το μάτι, σβήνοντας το κακό παρελθόν.

Άνθρωποι με άχρωμα φρύδια ή με κενά σε αυτά, καταλήγουν στην τεχνική του Microblading γιατί το μολύβι φρυδιών έχει ξεχειλώσει πια την υπομονή τους. 

Αν είστε από την φύση σας άτομα χαρούμενα και αποφασιστικά, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα λεπτά, καθοδικά φρύδια εκπέμπουν το εντελώς αντίθετο για εσάς. Ότι κάτι σας απασχολεί, ότι είστε ευάλωτοι και προβληματισμένοι για κάτι. Δεν είναι κρίμα, ένα λάθος σχήμα να σας χαρίζει λάθος έκφραση; Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο άνδρες και γυναίκες απευθύνονται σε μένα αυτά τα χρόνια. Για μια ανακατασκευή της εικόνας που εκπέμπουν στους άλλους.

Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον να αλλάξει σχήμα στα φρύδια του ή να αποκτήσει φρύδια (αν τα έχει χάσει εντελώς) μέσω του Microblading είναι όλοι οι παραπάνω και ένας ακόμα, ο πιο βασικός: να αγαπήσει και πάλι το πρόσωπό του όταν το κοιτάζει στον καθρέπτη το πρωί που ξυπνά.

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της!

Biocolours Cosmetics
Σταυρούλα Γιαννούλη
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.biocolours.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.