ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Self tan: Πώς θα αποκτήσετε ηλιοκαμένο δέρμα μόνες σας στο σπίτι


Ελένη Τσούτση

14 Μαΐου 2020

Self tan: Πώς θα αποκτήσετε ηλιοκαμένο δέρμα μόνες σας στο σπίτι

To καλοκαίρι πλησιάζει και όλες μας ονειρευόμαστε την τέλεια μαυρισμένη επιδερμίδα, που είναι πολύ πιο κολακευτική από τη λευκή. Κρύβει πολλές ατέλειες και δείχνει πιο αδυνατισμένο το σώμα μας ενώ όλα τα outfits φαίνονται ακόμη πιο stylish.

Τώρα λοιπόν, που ο καιρός ανοίγει και η παραλία μας καλεί, σίγουρα σκέφτεστε πώς θα αποκαλύψετε τη λευκή σας επιδερμίδα. Κάπου εδώ, ευτυχώς έρχονται τα self tanning προϊόντα για να δώσουν μία πιο ασφαλή λύση στο πρόβλημα. Χωρίς καν να χρειαστεί να εκτεθείτε στον ήλιο, μπορείτε να αποκτήσετε το πολυπόθητο bronze χρώμα μόνες σας στο σπίτι, σαν να απλώνατε ένα body lotion.

jenny.gr

Επειδή λοιπόν ξέρουμε, ότι θέλετε μαύρισμα και το θέλετε εδώ και τώρα, συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες αυτομαυριστικές φόρμουλες, από λοσιόν και gel μέχρι spray και mists, που θα κάνουν τους φίλους σας να αναρωτιούνται πότε γυρίσατε από την παραλία. Μπορεί φέτος, να είναι διαφορετικό για όλους το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν θα μας εμποδίσει να έχουμε το τέλειο χρώμα στο δέρμα μας. 

jenny.gr

How to

#1. Απαραίτητη απολέπιση

Self-tanning χωρίς απολέπιση συνεπάγεται αυτόματα ανομοιόμορφο μαύρισμα. Γι' αυτό πριν εφαρμόσετε το αυτομαυριστικό προϊόν σας, κάντε scrub σε όλο το σώμα σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα πιο επίμονα σημεία, όπως τα γόνατα και οι αγκώνες.

#2. Ενυδάτωση

Ενυδατώνοντας την επιδερμίδα σας πριν το self-tanning, το μόνο που καταφέρνετε είναι να δημιουργείτε έναν φραγμό ανάμεσα στο προϊόν και το δέρμα σας, με αποτέλεσμα να μην έχετε την απόδοση που θα επιθυμούσατε. 

#3. Μετρήστε τον χρόνο

Σε κάθε συσκευασία αναγράφεται ο χρόνος που πρέπει να αφήσετε το self tanner για να δράσει, ανάλογα με την ένταση χρώματος που επιθυμείτε. 

1. Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Lotion 

jenny.gr

2. 365 Sun-kissed Drops Lancaster

jenny.gr

3. Flash Bronzer Lancôme

jenny.gr

4. The Face And Body Gradual Tan La Mer

jenny.gr

5. Τom Ford Bronzing Gel

jenny.gr

6. Bronze Water Color Mist Frezyderm

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.