ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Hilary Duff αποκαλύπτει πώς εφαρμόζει την κρέμα ματιών της για λαμπερό βλέμμα 


Ελένη Τσούτση

21 Μαΐου 2020

Η Hilary Duff αποκαλύπτει πώς εφαρμόζει την κρέμα ματιών της για λαμπερό βλέμμα 

Αν ένα ζήτημα μας απασχολεί στο skincare, αυτό σίγουρα είναι ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος που εφαρμόζουμε την κρέμα ματιών ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και φυσικά ένα πιο λαμπερό βλέμμα. Μία από τις αγαπημένες μας celebrities, η Hilary Duff αποκάλυψε  πώς εφαρμόζει την κρέμα ματιών της για λαμπερό βλέμμα και εμείς κρατάμε σημειώσεις.

Η ίδια ανέβασε ένα video στο Instagram που απλώνει την κρέμα ματιών και σε δύο ακόμη σημεία του προσώπου της εκτός από το κάτω μέρος των ματιών. Η διαδικασία που ακολουθεί είναι η εξής - "ζεσταίνει" λίγη ποσότητα με τα δάχτυλα και στη συνέχεια την απλώνει με απαλές κινήσεις στην περιοχή των ματιών, λέγοντας: "Προσοχή γιατί η επιδερμίδα είναι πολύ λεπτή ή πρόκειται να γίνει”.

jenny.gr

Δεν σταματά εκεί όμως, αφού έπειτα απλώνει όση κρέμα ματιών έχει μείνει πάνω από τα χείλη όπου παρουσιάζονται λεπτές γραμμές αλλά και ρυτίδες. Τα αντιρυτιδικά συστατικά που περιέχει, είναι τέλεια για τα συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σύμφωνα και με τους skincare experts, αφού μειώνουν τα σημάδια γήρανσης.

jenny.gr
jenny.gr

Ένα beauty hack που σίγουρα θα σας φανεί πολύ χρήσιμο στην επόμενη skincare routine σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.