ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

To αγαπημένο προϊόν που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Hilary Duff από το μπάνιο της


Ελένη Τσούτση

1 Ιουνίου 2020

To αγαπημένο προϊόν που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Hilary Duff από το μπάνιο της

Οι αγαπημένες μας stars συχνά αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά τους όσον αφορά την καθημερινή τους περιποίηση. Μας δείχνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα αλλά και τον τρόπο που τα εφαρμόζουν ώστε να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που ακολουθούν τις συμβουλές των προσωπικών τους facialists αφού θέλουν να κάνουν τις φόρμουλες να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποιες συνήθειές τους που λατρεύουμε να τις μαθαίνουμε και να τις ακολουθούμε και εμείς.

Ένα καλό παράδειγμα είναι η περιποίηση της ηθοποιού, Hilary Duff που μοιράστηκε με τους 15 εκατομμύρια followers της, το προϊόν που δεν αποχωρίζεται όταν απολαμβάνει το μπάνιο της. Πρόκειται για τα έλαια " Odacité Mood Cleansing Ayurvedic Bath Soak". Η βάση του κρυσταλλικού αλατιού αποτελείται από δεκάδες μέταλλα που ανανεώνονται με την προσθήκη ενυδατικών ελαίων αμυγδάλου και jojoba, αρωματοθεραπευτικά έλαια γκρέιπφρουτ και λεμονόχορτο.

To συγκεκριμένο προϊόν έχει τόσες ευεργετικές ιδιότητες που η ηθοποιός λατρεύει να το χρησιμοποιεί σχεδόν καθημερινά καθώς ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα της.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.