Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: 3 anti-pollution προϊόντα ομορφιάς που θα λατρέψετε

Ελένη Τσούτση
Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος και είναι μια συμβολική μέρα για να μας υπενθυμίσει πως οφείλουμε να αλλάξουμε πολλές συνήθειές μας και να αγαπήσουμε περισσότερο το σπίτι μας, τη Γη. 

Οι συνήθειες αυτές είναι μικρές καθημερινές αλλά έχουν μεγάλη δύναμη. Μια από αυτές είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί με τις καταναλωτικές μας συμπεριφορές. Αξίζει να κάνουμε μια έρευνα αγοράς για τα brands που δείχνουν έμπρακτα την  ευαισθητοποίησή τους προς το περιβάλλον μέσα από τη γενικότερη φιλοσοφία τους.

H κατηγορία των anti-pollution προϊόντων ομορφιάς έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, αφού αυξάνονται ολοένα και περισσότερο οι πωλήσεις αλλά και ένα "πράσινο" lifestyle. Μάλιστα στην κατηγορία έχετε τη δυνατότητα να βρείτε ποικιλία skincare προϊόντων και να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας την αποτοξίνωση αλλά και την προστασία της επιδερμίδας απέναντι στους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Με αφορμή λοιπόν τη Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, συγκεντρώσαμε παρακάτω 3 anti pollution προϊόντα ομορφιάς που θα λατρέψετε:

#1.Grown Alchemist AntiPollution Mist

Το Grown Alchemist έχει δομηθεί πάνω στην, εις βάθος, κατανόηση του τρόπου που λειτουργεί η επιδερμίδα. Υγεία = σωστή λειτουργία = νεότητα. Για κανένα από τα προϊόντα δεν έχουν γίνει πειράματα σε ζώα ενώ είναι επίσης πιστοποιημένα ως vegan. Απαλύνει ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, προσφέροντας ταυτόχρονα άμεση ενυδάτωση και προστασία ενάντια στην περιβαλλοντική ρύπανση.

#2. Fresh Line Κρέμα Προσώπου SPF50 Υψηλής Προστασίας & Αντιγήρανσης

Κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας με βελούδινη υφή, χωρίς άρωμα, που συνδυάζει υψηλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία μαζί με αντιγηραντικές ιδιότητες.

#3. Avocado Nourishing Hydration Mask Kiehl's 

Eνυδατική κρέμα με κόλιανδρο και φλούδα πορτοκαλιού.