ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα top μυστικά ομορφιάς για να αποκτήσετε γρήγορα λαμπερό δέρμα


Ελένη Τσούτση

16 Ιουνίου 2020

Τα top μυστικά ομορφιάς για να αποκτήσετε γρήγορα λαμπερό δέρμα

Όσες συμβουλές ομορφιάς και να γνωρίζει μια γυναίκα ποτέ δεν είναι αρκετές. Ποια γυναίκα άλλωστε δε θέλει κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι της να είναι όμορφη και λαμπερή;

Παρακάτω θα βρείτε κάποια μυστικά ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε προς τα έξω τον ομορφότερο εαυτό σας. Να θυμάστε, ωστόσο πως η αληθινή ομορφιά πηγάζει από μέσα, αφού όσο καλλιεργείτε την εσωτερική ομορφιά, τόσο θα βελτιώνεται και η εξωτερική εμφάνιση.

jenny.gr

Ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή.

Βάλτε στη διατροφή σας τρόφιμα, που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όπως τα μούρα, το ψάρι, τα όσπρια και τις ντομάτες. Επίσης, τα λαχανικά, το γιαούρτι και τα φρούτα ενισχύουν τη ζωτικότητα του δέρματος.

• Φροντίστε ιδιαίτερα το δέρμα σας. 

Το δέρμα παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση. Για αυτό εκτός από το μακιγιάζ, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση του. Χρησιμοποιήστε τις κατάλληλες κρέμες, που χρειάζεται το δέρμα σας.

• Μη ξεχνάτε να βάζετε αντιηλιακή ακόμη και τις συννεφιασμένες μέρες.

Η καθημερινή της χρήση επιβραδύνει τη γήρανση και προλαμβάνει την καταστροφή του δέρματος.

• Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα εργαλεία ομορφιάς.

 Επενδύστε σε ένα καλό σύνολο εργαλείων μακιγιάζ, που θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά θα δώσει και σωστό και όμορφο αποτέλεσμα.

• Φροντίστε να κρατάτε πάντα ενυδατωμένο το δέρμα σας. 

Δεν έχει σημασία αν έχετε λιπαρό, ξηρό ή κανονικό δέρμα, η ενυδάτωση είναι απαραίτητη. Διαλέξτε τη σωστή ενυδατική κρέμα ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας και κάντε την μέρος της ρουτίνας ομορφιάς σας.